Hus & Have

Online have kursus

Har du grønne fingre? Elsker du at gå rundt ude i haven og skabe en hyggelig og smuk have? Hvorfor så ikke tage et online kursus i hus og have med en af vores eksperter, som også elsker, at arbejde ude i haven?

På denne side kan du finde vores brede udvalg af hus og have kurser, hvor passioneret instruktører tager dig gennem deres kursus, som er fyldt med viden og ideer til hvordan du kan tage din have passion til det næste niveau.

Uanset om du elsker, at lave den perfekte sammensætning af blomster eller gerne vil lave din helt egen køkkenhave, så kan du garanteret finde det helt rigtige have kursus her hos Lumant.

Lær at lave din egen køkkenhave og meget andet

En af de ting, som du f.eks. kan tage et have kursus i er, at lære at lave din egen køkkenhave derhjemme. Med en god køkkenhave får du mulighed for, at høste dine helt egne grøntsager og frugter om sommeren. Det ser ikke bare super flot ud, men er også en sund og økologisk måde, at få fuldstændigt friske grøntsager og frugter på.

Alternativt kan det være, at det ikke er en køkkenhave du vil lave, men at du gerne vil tage et kursus i hvordan du kan sammensætte en imponerende visuel have hjemme hos dig. Der er mange muligheder og vi har mange forskellige have kurser, så det er bare med at gå på opdagelse i vores udvalg og se om ikke du kan finde det helt rigtige kursus til din behov her hos os.

Kurser om hus & have hos Lumant

Vores kurser er lavet af eksperter, som har arbejdet med hus og have i lang tid. De ser frem til at lære fra sig og tage dig gennem deres gennemtænkte kurser, som du vil finde interessant og lærerigt. Er det ikke lige et kursus i hus og have du er på udkig efter, men noget andet, så er det bare med at gå på opdagelse i hele vores Lumant kursus univers, hvor du kan finde mange forskellige kurser og med garanti et kursus, som du vil finde interessant.