Hus & Have

Online have kursus

Har du grønne fingre? Elsker du at gå rundt ude i haven og skabe en hyggelig og smuk have? Hvorfor så ikke tage et online kursus i hus og have med en af vores eksperter, som også elsker, at arbejde ude i haven?

På denne side kan du finde vores brede udvalg af hus og have kurser, hvor passioneret instruktører tager dig gennem deres kursus, som er fyldt med viden og ideer til hvordan du kan tage din have passion til det næste niveau.

Uanset om du elsker, at lave den perfekte sammensætning af blomster eller gerne vil lave din helt egen køkkenhave, så kan du garanteret finde det helt rigtige have kursus her hos Lumant.

Lær at lave din egen køkkenhave og meget andet

En af de ting, som du f.eks. kan tage et have kursus i er, at lære at lave din egen køkkenhave derhjemme. Med en god køkkenhave får du mulighed for, at høste dine helt egne grøntsager og frugter om sommeren. Det ser ikke bare super flot ud, men er også en sund og økologisk måde, at få fuldstændigt friske grøntsager og frugter på.

Alternativt kan det være, at det ikke er en køkkenhave du vil lave, men at du gerne vil tage et kursus i hvordan du kan sammensætte en imponerende visuel have hjemme hos dig. Der er mange muligheder og vi har mange forskellige have kurser, så det er bare med at gå på opdagelse i vores udvalg og se om ikke du kan finde det helt rigtige kursus til din behov her hos os.

Kurser om hus & have hos Lumant

Vores kurser er lavet af eksperter, som har arbejdet med hus og have i lang tid. De ser frem til at lære fra sig og tage dig gennem deres gennemtænkte kurser, som du vil finde interessant og lærerigt. Er det ikke lige et kursus i hus og have du er på udkig efter, men noget andet, så er det bare med at gå på opdagelse i hele vores Lumant kursus univers, hvor du kan finde mange forskellige kurser og med garanti et kursus, som du vil finde interessant.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi tilbyder en række online kurser i hus og have, der dækker emner som havearbejde, landskabsdesign, indretning, hjemmeforbedring og meget mere.
Nej, vi tilbyder kurser, der passer til alle niveauer, fra begynder til avanceret. Dog kan nogle kurser kræve grundlæggende kendskab til havearbejde eller hjemmeforbedring, så sørg for at tjekke kursusbeskrivelsen.
Gennemse vores udvalg af kurser i hus og have og vælg det kursus, der er det rigtige for dig. Tryk på “Køb adgang” og følg instruktionerne for at oprette en konto og betale for kurset.
Ja, du styrer selv hvornår du vil tage vores hus- og have kurser og i hvilket tempo.
Prisen på vores hus- og have kurser varierer afhængigt af kurset og underviseren. Mens nogle kurser er gratis, vil andre koste et beløb, som instruktøren har bestemt.
Når du køber adgang til et af vores hus- og have kurser får du livsvarig licens til kursusmaterialerne, så du kan vende tilbage til indholdet, når det passer dig.
Når du har købt adgang til et kursus, kan du kontakte instruktøren gennem platformen med spørgsmål. Instruktøren er dog ikke forpligtet til at svare på alle spørgsmål.
Ja, vi har en teknisk afdeling, der kan hjælpe dig med eventuelle tekniske problemer, du måtte støde på, mens du tager et hus- og havekursus.
Ja, vores hus- og havekurser er mobilvenlige og kan tilgås på en smartphone eller tablet.
Nej, vores hus- og havekurser er kun beregnet til individuel brug og må ikke deles med andre.
Nogle kurser kan kræve grundlæggende viden om havearbejde eller hjemmeforbedring. Tjek kursusbeskrivelsen for at se, om der er nogen krav til kurset.
Du kan betale for et hus- og havekursus med dit kreditkort eller debetkort, eller med Viabill og Mobilepay - alt efter hvad du synes er nemmest.
Nogle af vores hus- og havekurser tilbyder certificeringer ved fuldførelse. Tjek kursusbeskrivelsen for at se, om en certificering er tilgængelig.