Salg & Service

billede af kurset SÆLGERSKOLEN

SÆLGERSKOLEN

Rasmus Kamaei

4.7

(7)

199,00 kr.

Populær

Online kursus i salg

Salg er en ekstremt værdifuld kompetence. Er man god til at sælge, så kan man komme utroligt langt her i livet. Salg har dog fået et lidt negativt rygte, da mange forbinder salg med at snyde andre til at købe det man sælger. Det er dog langt fra tilfældet - hvis man er en god sælger.

En god sælger er ikke ude på at snyde folk, men ude på at opbygge holdbare relationer, skabe tillid og være ærlig i sin tilgang. Og den gode nyhed? Det resulterer i mange flere salg og en langt mere holdbar forretning end hvis man snyder folk.

Det kan dog være svært, at blive en god sælger uden den nødvendige viden om hvad der egentligt skal til for at være en god sælger. Derfor kan et kursus i salg, som vores sælger eksperter har udviklet være den bedste beslutning du har taget i lang tid.

Bliv ekspert i salg og service

Salg er som sagt en værdifuld kompetence, som kan tage en meget langt i livet. Det skyldes, at næsten alt i sidste ende handler om at sælge. Det kan naturligvis være som sælger, hvor ens job er at tage ud og sælge produkter for den virksomhed, som man arbejder for. Er man god til at sælge, så kan det være et meget lukrativt job med gode bonusser.

Derudover kan man dog også bruge salg til meget mere. Skal du f.eks. lande drømmejobbet, så handler det om at sælge dig selv til den pågældende arbejdsgiver. Er du på udkig efter en partner, så handler det igen om at sælge ideen om hvorfor du er den rigtige partner. Er du ved at starte virksomhed, så skal du muligvis sælge dit koncept til banken for at rejse kapital.

Salg er altså med andre ord en kompetence, som kan bruges til meget mere end bare traditionelt salg. Derfor kan det være en ekstremt god ide, at tage et salg og service kursus, som kan lære dig netop de kompetencer du har brug for for at blive en genial sælger.

Kursus salg hos Lumant

Her hos Lumant har vi et bredt udvalg af salgskurser, som kan lære dig netop de kompetencer, som du er på udkig efter. Alle vores kurser i salg er udviklet af eksperter, som selv er dygtige sælgere og gerne vil lære dig det, som de har lært gennem deres sælger liv.

Vil du gerne tage et kursus i salg, så er det altså bare med at kigge vores udvalg igennem. Var det ikke lige et salgskursus du er på udkig efter, men noget andet, så er det bare med at gå på opdagelse i vores univers af gode kurser, hvor du kan lære om alt fra personlig udvikling til økonomi og regnskab.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vores kursuskatalog tilbyder et varieret udvalg af kurser, der dækker forskellige emner inden for salg og service. Du kan finde kurser i kundeservice, salgsteknikker, marketing, lederskab, kommunikation og meget mere.
Ja, vores kurser inden for salg og service er lavet sådan, at du kan lære i dit eget tempo og på de tidspunkter, der passer dig.
For at tilmelde dig et salg og service kursus skal du gennemse vores udvalg af kurser i salg og service og vælge det kursus, du er interesseret i. Herefter trykker du på “Køb adgang” for at oprette en konto og betale for kurset.
Prisen på vores salg og service kurser varierer afhængigt af kurset og instruktøren. Mens nogle kurser er gratis, vil andre koste en pris, som instruktøren har valgt baseret på indhold, længde og andre faktorer.
Alle vores salg og service kurser giver livsvarig adgang til kursusmaterialerne, så du kan vende tilbage til indholdet, når det passer dig.
Når du har købt adgang til et kursus kan du kontakte instruktøren med spørgsmål, samt andre kursister. Instruktøren har dog ret til ikke at svare.
Ja, vi har en teknisk kundeserviceafdeling, der med glæde vil hjælpe dig med eventuelle tekniske problemer, du måtte støde på, når du vælger et salg og service kursus.
Ja, alle vores salg og service kurser er mobilvenlige og kan tilgås på en smartphone eller tablet.
Ja, nogle af vores salgs- og servicekurser tilbyder certificeringer ved afslutning. Tjek kursusbeskrivelsen for at se, om der tilbydes en certificering.
Nogle af vores salgs- og servicekurser kan have krav, såsom forudgående viden eller erfaring inden for et specifikt område. Tjek kursusbeskrivelsen for at se, om der er krav til kurset.
Du kan betale for et salgs- og servicekursus med kreditkort eller debetkort, samt med MobilePay og Viabill.
Nej, vores salgs- og servicekurser er kun til individuel brug og må ikke deles med andre.