Sikkerhed

Online Kursus i Selvforsvar, Sikkerhed og Konflikthåndtering

Nogle gange kan man ende i en ubehagelig situation, hvor det er en kæmpe hjælp, at have viden om selvforsvar, sikkerhed og konflikthåndtering. Ikke nok med at det kan hjælpe til med at få dig til at føle dig mere tryg i hverdagen, så vil det også hjælpe dig med at håndtere potentielle situationer, som du kan ende med at befinde dig i. Her hos Lumant har vi gode kurser i selvforsvar, sikkerhed og konflikthåndtering, som du kan tage til en god pris og dermed føle dig mere sikker i hverdagen.

Lær effektivt Selvforsvar Online

Vi tilbyder, at du kan lære effektivt selvforsvar, personlig sikkerhed og konflikthåndtering online på vores platform. Alle vores kurser er lavet af eksperter, som ved hvad de snakker om og grundet at vi leverer kurset online til dig, så kan vi tilbyde vores kurser til ekstra skarpe priser. Hvis du er på udkig efter et godt kursus i konflikthåndtering og personlig sikkerhed, så er det altså bare med at kigge vores udvalg igennem, hvor du med garanti kan finde det helt perfekte kursus til dine behov.

Sikkerhed og konflikthåndtering kurser til pædagoger og vagter

Vi tilbyder kurser til flere forskellige formål. Uanset om du godt kunne tænke dig, at lære mere om personlig sikkerhed og selvforsvar til dit personlige liv eller på grund af dit arbejde, så er der noget for dig.

Først og fremmest er der kurser til personlig sikkerhed og selvforsvar. Disse kurser er oplagte til dig, som bare gerne vil lære mere om hvordan du bedst muligt kan forsvare dig selv, hvis du ender i en ubehagelig situation. Det kan være svært, at forudsige præcis hvilken situation du kan være uheldig at ende i, men uanset hvad, så vil det være en stor hjælp, at have den grundlæggende viden omkring selvforsvar og personlig sikkerhed, som du kan lære her hos os.

Ud over, at have kurser til det private liv, så har vi også kurser til bosteder, specialpædagoger og vagter. Alle disse jobs har til fælles, at der er en øget risiko for, at man ender i en situation, hvor det er nødvendigt at forsvare sig selv og de-eskalere en situation. Hvis du har planer om at tage sådan et arbejde, eller allerede arbejde i et af disse felter, så vil det altså med andre ord være en god ide, at tage et kursus i selvforsvar. Det vil både øge din egen sikkerhed, men også se godt ud på CV’et, at du er trænet i sikkerhed.

Sikkerhed & Konflikthåndtering Kursus hos Lumant

Her hos Lumant har vi et bredt udvalg af professionelle kurser i personlig sikkerhed til gode priser. Vores kurser er lavet af eksperter, som har både erfaringen og viden til at lære alle de vigtigste pointer fra sig. Ud over at have et bredt udvalg af kurser i selvforsvar og personlig sikkerhed, så har vi også mange andre kurser i andre emner. Vil du gerne specialisere dig i noget andet end sikkerhed og konflikthåndtering, så har vi altså med god sandsynlighed også det perfekte kursus til dig. Det er bare med at kigge vores platform igennem.