billede af Nadia Nikolajeva

Nadia Nikolajeva

Selvstændig digital rådgiver, underviser & ekspert i Some
Antal kurser

2

Om mig

Jeg hedder Nadia Nikolajeva og er ekspert i sociale medier. Jeg arbejder som selvstændig digital rådgiver og underviser.


Her får du et kig på min baggrund og erfaring.


Med mig har jeg snart 20 års erfaring med at formidle til et publikum. Jeg startede nemlig tidligt som ungdomsskribent for Chili Magazine, interviewede siden pop- og rockstjerner for Vi Unge og Mix og lærte at lave tv på The Voice.


Siden tog jeg en journalistuddannelse ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole og har siden arbejdet for TV 2, Ekstra Bladet, metroxpress og TV MIDTVEST. (Det fulde CV findes her på min LinkedIn - du er velkommen til at connecte.)


Jeg har hele tiden været fascineret af at formidle på digitale platforme og især brugen af sociale medier. Jeg har haft ansvar for tusindvis af opslag på sociale medier i mit job som social medie redaktør ved metroxpress og digital chef for TV MIDTVEST.


Jeg har arbejdet intenst med sociale medier siden jeg i 2014 blev social medie redaktør på metroxpress. Det handlede om at skabe en masse engagement og opmærksomhed omkring vores indhold.


Her lærte og udviklede jeg alle principper, virkemidlerne og metoderne til at formidle på sociale medier. Vores arbejdsmetode på metroxpress blev endda til et værktøj kaldet de Fem sociale kriterier.


Siden 2016 har jeg undervist i digital gennemslagskraft og brugen af sociale medier. Blandt andet for Mediernes Efteruddannelse og Kaas & Mulvad. jeg har en klar holdning til, hvordan undervisning skal foregå. At blive klogere skal være sjovt, tankevækkende og mindeværdigt, hvis du spørger mig. Så mærker jeg tydeligt, at pointerne og den gode viden sætter sig fast hos dem, jeg underviser.


Tak for din interesse i min profil og jeg glæder mig til at lære dig en masse nyt her på Lumant.

Mine kurser

billede af kurset Onlinekurset - Power på LinkedIn

Onlinekurset - Power på LinkedIn

Nadia Nikolajeva

1.550,00 kr.

billede af Nadia Nikolajeva