billede af PiaMaria Manou

Instruktør

PiaMaria Manou

Holistisk Menopause Mentor, Master Stress Coach

Om

Det stod ikke skrevet nogen steder, jeg skulle være Holistisk MenopauseMentor, da jeg var ung. Det stod derimod skrevet, jeg skulle være jordemoder, og det blev jeg.


Jeg arbejdede i 10 år som jordemoder og jeg var dybt fascineret af hvad kvindekroppen kan og især hvordan vi kan komme til at spænde ben for den naturlige proces som en fødsel er.

Da jeg i en alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra mig, savnede jeg en der holdt mig i hånden og fortalte mig, at jeg var på rette vej.

Ligesom jeg selv havde holdt mange kvinder i hånden gennem fødslen og været et lystårn for dem, savnede jeg en, der kunne guide mig på min rejse.

Jeg følte mig så alene, forvirret og afmægtig.

Da jeg kom ud på den anden side – opgraderet og forvandlet – fik jeg et brændende ønske om at vise kvinder at der findes en vej til at komme blidt og powerfuldt igennem overgangsalderen. Jeg følte jeg havde knækket en kode som jeg gerne ville inspirere andre til at forstå. 


En Holistisk MenopauseMentor var født.

Efter jeg havde arbejdet som MenopauseMentor i nogle år, blev fokus på overgangsalderen større og større i medierne. Flere og flere kvinder begyndte at åbne op omkring overgangsalderens udfordringer og det var åbenlyst at der stadig er stor uvidenhed, både hos kvinder, men også hos fagfolk. Der er ganske enkelt alt for mange kvinder, der stadig er uvidende om overgangsalderen og derfor også lider unødig meget og længe.

Derfor åbnede jeg i foråret 2023 Danmarks første Menopause Klinik inspireret af forholdene i England, hvor kvinder kan få hjælp og rådgivning med offentlig støtte. Så langt er vi endnu ikke i DK, men det første skridt hen imod at alle kvinder kan få den støtte og hjælp de har brug for, hvis overgangsalderen er for udfordrende, er taget ved åbningen af Menopause Klinikken.


Jeg har nu hjulpet rigtig mange kvinder med at få det fantastisk i deres overgangsalder. Jeg har hjulpet dem med at forstå og omfavne denne utrolig spændende livsperiode som overgangsalderen er. Det gør en verden til forskel, at være nysgerrige og åben overfor at lære af overgangsalderen og at få redskaber til at navigere i den.

Overgangsalderen er en virkelig spændende livsperiode, men det er ikke den historie, der florerer på sociale medier og i vores mindset.


Det skal ændres – ikke kun fordi det er godt at være positiv i sin tilgang, men især fordi måden du møder din overgangsalder på, har afgørende betydning for, hvordan den folder sig ud.

Den er vitterlig så fuld af muligheder og ved at samarbejde med den, kan den sætte dig fri. Du kan med andre ord stortrives i din overgang og udvikle dig, opgradere dit liv og blive en ny kvinde. Nøglen er blandt andet din krop og de symptomer den viser dig. Det er kroppens måde at ringe dig op og guide dig til at justere.

Har du brug for hjælp til at opdage magien så tøv ikke med at række ud – jeg er her for at hjælpe dig til at stortrives og blomstre i DIN overgangsalder.

Jeg ved du kan – jeg har selv gået vejen og den er virkelig fantastisk.

You got this!


Kram


UDDANNELSER

2022 Uddannet Master Stress Coach ved Sofia Manning

2017 Uddannet Komplementær Hormonterapeut ved Caroline Fibæk

2004 Uddannet Lifecoach ved Sofia Manning

2001 Uddannet Psykoterapeut ved Bente Plough 

1994 Uddannet Jordemoder Københavns Jordemoderskole

Online kurser fra PiaMaria Manou

OVERGANGALDERENS FASER

PiaMaria Manou

OVERGANGALDERENS FASER

Gratis
Forstå din overgangsalder – Start Kit

PiaMaria Manou

Forstå din overgangsalder – Start Kit

149,00 kr.