billede af Sanne Phiquelle

Sanne Phiquelle

Karmiic Liberator, Krops traume terapeutisk behandler samt Adfærdsforandrings ekspert
Antal kurser

3

Om mig

Sanne er en Danmarks førende online ekspert omkring adfærdsforandring, krop og krops sensitivitet og traumeterapeutisk behandling og forløsning af disse. Hun var den første i Danmark der opdagede et behov danskerne ikke vidste de havde omkring spiritualitet, sensitivitet, Universet og selvudvikling som blev til at hun udviklede online medlemsgrupper allerede i år 2008.


I 17 år har Sanne været behandler for andre behandlere imens hun også uddanner behandlere online og bliver med at forfine sine behandlings-metoder mhp at gøre det umulige muligt.


Siden år 2006 har Sanne specialiseret sig i at afkode og forløse underbevidsthendes dybe svigt, traumer og "mørke kroge" (bl.a via telefonen) der gør det umuligt for mange at ændre adfærd, tabe sig, sige fra/sætte grænser og mærke dem selv.


Da Sanne forlod det Danske Forsvar efter 10 års fastansættelse (hun er stadig en del af reserven i dag) var hun helt nedslidt som menneske med udbrændthed, kroniske smerter, post traumatisk stress, gigt, to spiseforstyrrelser og et dybt mørkt sind. Hun var kun 28 år gammel og havde ikke lyst til at leve mere.


Lægerne sagde til Sanne ifm at hun for en tid sad i kørestol at hun aldrig ville få sin fulde førlighed tilbage mhp at stå på ski, dyrke kampsport, løbe eller overstrække sine led. Det offentlige system ville ikke hjælpe hende fordi hun havde så mange komptencer og civile uddannelses -diplomer og frem for at lade sig slå ud, satte sig for at finde sin egen vej!


Til trods for at Sanne kæmpede med selv-lede, selv-had og havde det sorte bælte i selv-destruktiv (selvafstraffende adfærd) formåede hun at hjælpe +15.000 mennesker online med at stå stærkt i deres sårbarhed ved at forstå dem selv og de ubevidste tillærte mekanismer (adfærd og handlinger) bedre. Hun har også haft mere end 7.000 klienter hun har behandlet (primært behandlere og selvstændige) -Og var det ikke for dem som motiverede hende til at udvikle sig mere og blive endnu dygtigere samt skarpere (clairvoyant) - så var hun ikke i live i dag, som hun selv siger.


Sanne har ikke sin egen familie og er kommet af hårde kår med dybe svigt, traumer, vold, krænkelser og overgreb.

Til trods for at hun ikke har sin egen familie i dag har hun valgt at set det gode i og ved livet. Der var ingen kærlig omsorg, betænksomhed, glæde, vækst, trivsel, beskyttelse, anerkendelse eller opbakning i hendes barndomshjem, tværtimod - og alligevel har Sanne formået at være det for sig selv og andre hun ikke selv modtog som barn:


Et kærligt støttende, varmt, givende og omsorgsfuldt menneske som er kommet på plads i kærligheden til sig selv. Med drage vildskaben, power og styrke intakt.


Det skulle tage 45 år for Sanne at komme dertil hvor hun følte sig og føler sig dybt og inderligt ønsket i livet, elsket, værdsat og betydningsfuld dybt indefra.


Sannes mission er at hjælpe andre med også at komme dertil -


Og hendes motto er "Det er ALTID en vej. For jeg gør det UMULIGE muligt"!