Det lærer du

Lær at planlægge og udføre succesrige webinarer, der styrker din virksomhed.

Opnå selvsikkerhed til at præsentere dit budskab i ro og mag foran dit publikum.

Forstå, hvordan man engagerer og underviser deltagerne i webinarer, der fanger deres opmærksomhed.

Tilegn dig viden om, hvordan du kan omdanne et webinar til en kontinuerlig salgsmaskine for din virksomhed ved hjælp af effektive strategier.

Forudsætninger

  • Grundlæggende IT-færdigheder. En forretningsidé eller budskab. Adgang til en computer og internet. En vilje til at lære og engagere sig.

Indhold

35 lektioner 7t 1m 10s

38m
19m 2s
10m 53s
10m 45s
29m 8s
4m 35s
3m 29s
2m 25s
10m 20s
2m 6s
3m 17s
15m
8m 49s
12m 55s
2m 32s
9m 29s
12m 45s
3m 31s
40m 7s
18m 33s
23m 49s
36m 14s
14m 43s
2m 10s
13m 24s
5m 15s
8m
7m 32s
19m 23s
13m 41s
19m 18s

Beskrivelse

Online kurset til dig der leder du efter en metode til at blive synlig og til at tiltrække glade kunder. Og hvor du i ro og mag (og med selvsikkerhed) har mulighed for at præsentere dit budskab.


Din direkte trin for trin genvej til at kunne afholde succerige webinarer

der styrker din virksomhed.


Jeg lavede mit første webinar tilbage i ca 2013. Uden rigtigt at vide præcis hvordan. Jeg var bare klar over, at det her format kan et eller andet. Og jeg har fået spidset blyanten siden da!


Siden da har jeg nemlig afholdt omkring knap 300 webinarer i alt, og jeg har indsamlet en masse viden og erfaring undervejs.


Jeg har lavet webinarer, hvor ingen dukkede op fra starten af, hvor systemet drillede, hvor alting kiksede, og hvor jeg mest havde lyst til at løbe skrigende væk.


Men det betyder også, at jeg har nær-studeret, hvad der gør et webinar succesrigt.


Forestil dig, hvordan det vil føles at du med selvsikkerhed kan sætte dig klar foran computeren og starte dit webinar. Og at du har tid og ro til at engagere og undervise dit drømme-publikum i det du brænder allermest for.


Og forestil dig følelsen af, at du knytter din målgruppe så tæt til dig, at dit salg til dem er en tjeneste du gør dem i modsætning til det anmassende salg, ingen af os holder meget af.


Og forestil dig så også et system, hvor et webinar, du har afholdt 1-2 gange, kan blive omdannet til en kontinuerlig salgsmaskine for dig. En salgsmaskine som kan køre i din virksomhed, mens du koncentrerer dig om andre opgaver.


Alt det opnår du i mit online kursus: Bliv en Haj til webinar.


Du får en trin for trin guide, der hjælper dig fra løs ide til vellykket webinar, selvom du lige nu er bange for at gå i stå, at teknikken driller eller at du kommer til at lyde kikset undervejs.

Din instruktør

billede af Lise Halskov
Lise Halskov
Business Mentor, Foredragsholder, Rådgiver

Hej!

Lise Halskov fra Online Haj her.


Jeg hjælper dig ikke bare med at skærpe din markedsføring Jeg hjælper dig med at tro på dig selv. For du kan nemlig godt det her.

Det ved jeg. Jeg ved det, fordi jeg til dagligt hjælper masser af ambitiøse marketers, der ligesom dig:


Er SÅ klar til at rykke videre til næste niveau for din virksomhed.


Mangler en klar køreplan over, hvor du skal fokusere først, så du får resultater og oplever succes.


Og dig som rigtig gerne vil have lavet en solid planlægning af din markedsføring på en mere systematisk måde, så du ved nøjagtigt, hvad der skal til for at du lykkes.


Jeg har hjulpet 100-vis af selvstændige med at få overblik, sætte markedsføringen i system og i det hele taget få styr på, hvad der virker, når det handler om at skaffe nye kunder. Og jeg har forfinet og videreudviklet på de redskaber, du har brug for til at skabe synlighed omkring virksomheden. I form af for eksempel webinarer og gode, veltilrettelagte kampagner.


Fordi jeg har en lang baggrund som projektleder, så krydrer jeg al min sparring og min undervisning med metoder fra projektledelse. For al den her viden er helt ligegyldig for dig, hvis du ikke har en overskuelig og trin-for-trin beskrivelse af, hvad du skal gøre.

Hvis du kan mærke, at du er træt af at stå i stampe, og at du gerne vil arbejde med mig, så står jeg klar til at hjælpe dig. 

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Bliv en Haj til webinar

3.750,00 kr.