Det lærer du

Struktur og strategi

Hvad dine mål og din retning kan være, med din virksomhed

Branding og tilstedeværelse

Årshjul og gør-det-selv eller ej.

Forudsætninger

  • Du har en forretningsidé eller er I gang.

Indhold

10 lektioner

Beskrivelse


Når du skal kigge på, hvordan du skal markedsføre dig, er det ekstremt vigtigt, at du har en plan. Det er godt at have en plan i dit hoved, men når hverdagen for alvor rammer, så forvinder den ind bagved driften. Og det er faktisk når du har allermest travlt, du skal sælge mest.

Det lyder måske som begyndende stress, men det er jo en proces at sælge, og det er de færreste, der lukker et salg, samme dag, kunden opdager dit produkt. Så planen er, at du mens du sælger og drifter, samtidig stadig planter frø “ude i marken” og det er din markedsføring, der skal hjælpe dig med det. Er det planlagt rigtigt, arbejder din forberedelse for dig, uden du behøver at være aktiv.

Jeg har lavet en tjekliste, som du kan bruge, men det kræver lidt forarbejde at nå dertil, hvor du kan begynde at indarbejde det til rutinerne. Jeg guider dig igennem dine til- og fravalg, så du i sidste ende står med en effektiv plan, designet til dig og din forretning.

Din instruktør

billede af Lotte Mouritsen
Lotte Mouritsen
Wizz hos Brandyourbizz

Ejerleder, Wizz hos BrandYourBizz. Branding og kommunikation.

Jeg arbejder med dig som personlig iværksætter og selvstændig. Du skal være med i hvad der skal siges, skrives og vises om dit brand. Gennemarbejde hvad du selv har af evner og talenter ud i din måde at markedsføre på, og ikke hvad alle andre tænker de kan tjene dine penge på at lave for dig.


Jeg er uddannet Mentor, og bruger de evner når vi skal arbejde med det svære i markedsføringen, såsom personlig branding og bare det at stille sig foran kameraet. Ideen om at det er dig, dine kunder køber ind på, kan være ganske grænseoverskridende. Man vil meget hellere bare sælge sit produkt, ikk?

Jeg kan hjælpe dig til at arbejde markedsføringen ind under huden, så det bliver en del af din virksomhed.

Anmeldelser

4.5

2 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Brian K
6 måneder siden
"Fin og overskuelig fremgangsmåde. Har virkelig hjulpet os med at få sat tingene i system :-) "
Diana N
6 måneder siden

Brand din virksomhed effektivt: Lær om strategisk markedsføring - online kursus.

1.995,00 kr.

2.995,00 kr.