Det lærer du

Lær at lave brow lamination

Redskaber og engangsartikler

Brow laminations historie og oprindelse

Step by step brow lamination

Udvidet produktviden

Kontraindikationer

Lær at lave allergitest - patch test

Korrekt prissættelse

Hygiejne standarder

Hvordan du farver brynene

Blandingsforhold

Forudsætninger

  • Ingen forudgående viden er påkrævet
  • En masse passion og motivation for at lære!
  • En computer, tablet eller telefon
  • God for begyndere
  • Egnet til dem som vil blive brow lamination ekspert
  • Egnet til dem som vil starte deres egen beauty salon
  • Egnet til frisører, MUA der vil udvide deres sortiment af behandlinger

Indhold

17 lektioner 44m 5s

1m 15s
50s
2m 59s
1m 59s
1m 5s
1m 54s
1m 58s
1m 21s
1m 18s
1m 29s
1m 23s
1m 1s
36s
21m 12s
53s
52s
2m

Beskrivelse

Nu har du mulighed for at lære at lave brow lamination derhjemme i stuen med vores online kursus! Uanset om du vil starte din egen klinik eller blot lære at lave de perfekte bryn, så er dette online kursus lige noget for dig.


Hvem er dette kursus for?


- Kosmetologer & Makeup artister - der vil udvide deres kompetencer

- Alle (nybegyndere) der er interesseret i beauty!


Hvad er et brow lamination?

Denne metode til at få dine bryn til at sidde perfekt hver dag uden brug af makeup har væltet verden omkuld, der er så mange tutorials, men ingen af dem fortæller dig de vigtige faktorer og sikkerhedsfaktorer og andre aspekter som du skal vide som professionel, så i dette kursus vil disse vigtige faktorer blive gennemgået. Vi starter med teorien og diskuterer emner der er vigtige at vide inden man kaster sig ud i at lave et fuldt brow lamination.


I øve stadiet, vil jeg forklare hvordan du laver patch test og allergi test på dine kunder, for at undgå at du eller kunden vil få en allergisk reaktion. Hvilke kontraindikationer der kan være og som vurderer om du kan lave behandlingen på kunden, prissættelse, hygiejne standarder, hvordan du farver bryn efter behandlingen og meget mere!


I dette kursus vil du blive guidet udførligt igennem fra start til slut og få dybdegående kendskab til de faktorer og indikationer du skal være særligt opmærksomme på. Du får også en fuld step-by-step udførelse af et brow lamination. Efter endt kursus vil du have den fornødne viden til at kunne udføre et brow lamination.


Jeg håber at se dig på kurset!

Din instruktør

billede af Maria Næsby
Maria Næsby
Certificeret beauty ekspert

Maria som er den ene del af LyMa Beauty Room er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i digital marketing og økonomi.

Udover klinikken læser Maria international bachelor i innovation og entreprenørskab.


Maria er uddannet i eyelash extensions, cupping, lash lift og brow lamination nationalt og internationalt. Det betyder at teknikkerne altid er opdateret på de nyeste trends og at du kan forvente behandlinger i bedste kvalitet. Derudover er hun også underviser i fysiske workshops, og står for online kurserne også.


Maria uddanner fysiske kurser i Brow Lamination og Lash lift. Som kører hver måned, for at lære vores unikke og metoder og til at kunne kickstarte enhvers drøm om at have en karriere i skønhedsbranchen eller hvis man bare gerne vil kunne lidt ekstra.


“Det gør mig SÅ glad at se den glæde og det “glow up” som vi i klinikken giver vores kunder ved at gøre deres hverdags rutiner nemmere og at kunne forkæle dem med de lækre behandlinger vi giver, hver eneste gang”.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Brow Lamination og farve kursus (alle niveauer)

499,00 kr.