Det lærer du

Meditationen guider dig til at tage bevidste valg i forhold til dit hjem og handle på, hvor der skal ryddes op eller renses ud.

Du mærker energien i dit hjem, og bliver bevidst om, hvilken følelse alle rummene giver dig.

Et højt vibrerende fysisk ydre hjem, støtter dig i at have en højt vibrerende indre kerne.

Meditationen bidrager til overensstemmelse mellem dine ydre omgivelser og din indre selvfølelse. Den højner din frekvens og bevidsthed, så du kan leve omgivet af det i dit hjem, som virkelig nærer dig.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 8m 52s

8m 52s

Beskrivelse

Denne meditation vil støtte dig i at gennemgå dit hjem og mærke efter, hvad der skal opgraderes eller forandres. Du har mange energi-tråde til tingene i dit hjem, og derfor er det enormt vigtigt at se på dit hjem med nye øjne – og rydde op og ud, hvor det er nødvendigt.

Gennem denne meditation får du bevidsthed på, hvor der trænger til at blive renset ud i dit hjem. Hvor energien er lavfrekvent, og trænger til en opgradering. DU fortjener nemlig at være omgivet af rendyrket god energi, kære.


Denne meditation er en knap 9 minutters lang lydfil, hvor jeg guider dig gennem hele meditationen. Meditationen vil støtte dig i at højne bevidstheden omkring, hvor der trænger til at blive ryddet op i dit hjem, og hvor vibrationen trænger til at blive hævet.


Dit hjem er et spejl af dit indre, og jeg vil invitere dig til, at tage dig selv og dit hjem seriøst. Du fortjener at leve et sted, hvor du selv elsker at være, og hvor energien er tårnhøj.


Du har livstidsadgang til meditationen og kan derfor høre den så tit du vil, for at skabe kærlig forbindelse, til dit hjem. Når du mærker at der trænger til en oprydning kan meditationen hjælpe dig og blive dit nye yndlings hjælperedskab, til forandring og handling.

Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Guidet meditation - ryd op i dit hjem

99,00 kr.