Det lærer du

Sund livsstil (på under 10 minutter om dagen)

Forbedret fitness-niveau

Udsigt til sundere aldring

Forebyggelse af kroniske sygdomme

Forbedret selvværd og øget selvtillid

Vaneændring i praksis - pakket ind som et spil

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger nødvendige, man starter bedst helt fra scratch
  • (Et ønske om forandring til en sundere hverdag er en klar fordel!)

Indhold

9 lektioner 59m 35s

2m 46s
7m 20s
8m 52s
4m 17s
5m 6s
7m 5s
9m 10s
12m 55s
2m 4s

Beskrivelse

Hvis du er en af dem, der har lyst til at lære hvad der gør det muligt for elitesportsfolk at træne meget og længe hver dag, så er dette kursus noget for dig!


Sandheden er, at elitesportsfolk har ALLE de samme undskyldninger for ikke at træne når vejret, tiden, humøret (etc) ikke er til det - men de gør det alligevel.

Fordi de kender til psykologien bag, og ved hvordan man skaber vaner, der medfører træning.


Dette mini-kursus lærer DIG alle de tricks, der ksal til for at blive "en af dem", der får trænet.

Og endda på mindre end 10 minutter om dagen...


Hvis du ikke tror på det, er du ligesom de hundredevis andre, der har stiftet bekendskab med kursets indhold - og som nu ved PRÆCIS hvorfor det sker, og hvad der skal til, for at skabe en aktiv hverdag også for dig.

Uanset hvor du starter.


Du vil lære hvorfor det er menneskeligt at være doven, og at det ikke (langtfra!) kun er dig, der ikke får træning kilet ind i din travle hverdag.

Kurset leverer løsninger på alle de barrierer, du kan finde på. Og mere til...


I kursets bonusmateriale får du den bedst bevarede hemmelighed i løberverden OG en Motivations-Boost-Pakke, som du kan vende tilbage til, når du mangler konkret opmuntring.


Med over 40 år i løbesko, 38 danmarksmesterskaber i atletik og 15 maraton- og ultraløb, er Christina den sidste løbetræner, du nogensinde får brug for.

Din instruktør

billede af Christina Schnohr
Christina Schnohr
Ph.d. og 36-dobbelt Danmarksmester i atletik

Vedholdenhed er nøglen til succes med al træning.

Vedholdenhed i træning føjer både år til livet og liv til årene.

At være vedholdende kræver at du trækker i håndbremsen, når du træner, og onlinekurset beskriver en effektiv træningsmetode til det.

Træningsmetoden du lærer i dette kursus er så simpel, at du ikke vil tro, at den kan give så gode resultater.


Christinas kursus er en guide i livsstilsomlægning som du har savnet, og som vil følge dig. Når "livet rammer" og træningen ikke passer ind pga travlhed, rejser, arbejde, børn, sygdom, skader. Så har du en metode, som let og hurtigt hjælper dig i gang igen. Uden dårlig samvittighed.


Christina Schnohr er ekspert i personlig effektivitet og Danmarks mest vindende atletikudøver med 36 danske seniormesterskaber i bagagen. Hun har fortsat danske ungdomsrekorder på 100 m, og har siden hun lagde sin elite-atletikkarriere på hylden gennemført 15 maraton og ultramaratonløb (op til 100 km).

Efter at have undervist i personlig effektivitet, tidsstyring og hvordan man eliminerer overspringshandlinger i flere år, har hun kombineret sin unikke viden om træning med de lavpraktiske metoder, som hjælper mennesker med at få gjort dét de ønsker at gøre.

Og nu er hendes kærlige opmærksomhed rettet skarpt imod de dobbeltarbejdende mænd, der ønsker at føle sig sundere og stærkere.


Resultatet af hendes arbejde er det perfekte træningsprogram for de travle typer, som ønsker at slippe det overskydende på kroppen – eller gå fra OK til MEGA SPRØD krop.

Christina er alenemor til tre og ved hvordan en sund krop i et balanceret sind hjælper med at klare hverdagens udfordringer. Christinas kendskab til psykologiske mekanismer om vaner og adfærd – og hvordan man kan ændre dem – løfter dig til en stærkere og sundere udgave gennem hendes simple træningsforløb.


Kurset er især til dig, der jonglerer dine roller i hverdagen og med et travlt job, hvor tiden er den begrænsende faktor for at få lavet motion.

I dette kursus får du Christina som din personlige træner – og det vil være den sidste træner, du nogensinde får brug for.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Løb for livet: Det ultimative begynderprogram for ikke-løbere

222,00 kr.