Det lærer du

Meditationen giver dig indre ro, så din krop ikke er i kamp/flugt tilstand

Opnå forståelse for chakraernes betydning og deres rolle i at skabe indre balance.

Lær effektive teknikker til at afbalancere og styrke dine chakraer gennem guidet meditation.

Opdag hvordan chakra afbalancering kan forbedre dit generelle velvære og bidrage til øget harmoni i dit liv.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 10m 25s

10m 25s

Beskrivelse

Denne chakra meditation hjælper dig til at kalibrere og afbalancere dine energipunkter i kroppen, kaldet chakraer. Meditationen skaber en dyb indre ro i dig, og er særligt gavnlig når du mærker, at din krop eller et af dine energicentre, er i ubalance.


Denne meditation er en næsten 11 minutters lang lydfil, hvor du guides igennem hele meditationen. I meditationen gennemgår vi hver enkelt af dine 7. chakraer.


Chakraer er energicentre i vores krop, som fungerer på samme måde som hjul der drejer rundt. Et energihjul der kanaliserer, opsamler og fordeler energi rundt i vores system, via vores nervebaner og meridianbaner. Vores chakraer vibrerer på forskellige frekvenser - og de kan enten være i balance eller ude af balance. Om dine chakraer er i balance eller ej, har en enorm betydning for de forskellige livsområder, som hvert enkelt chakra regulerer.


Chakraerne påvirkes af hinanden og lever i synergi. Det betyder, at er der ét chakra som er ude af balance - så kan det påvirke de andre. Omvendt, oplever du at have balance i flere af dine chakra - så kan det have indflydelse og hjælpe de resterende, med at finde tilbage i balance.


I meditationen gennemgår vi alle dine chakra, og ved at skabe balance i dem alle, har du vidunderlige forudsætninger for, at skabe dit drømmeliv. Du kan med fordel høre meditationen når du føler dig ude af balance, mindre fyldt af glæde og i manglende kontakt med dit hjerte og din krop.


Meditationen hjælper dig til at opnå synergi og balance i dine chakra, smukke sjæl.Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Meditation – Afbalancering af dine chakra

149,00 kr.