Det lærer du

Støtter dig i at vælge dig selv til, altid

Afføder en dyb indre ro som vil støtte dig i at passe på dig selv

Den dybe ro giver dig mere klarhed og din inspiration vil øges

Når du altid fylder dit eget bæger op først, lever du indefra og ud

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 13m 40s

13m 40s

Beskrivelse

Denne meditation vil støtte dig i vælge dig selv til først. Meditationen vil give dig en dyb indsigt i, at det altid er vigtigt at sige ‘ja’ til dig selv – uanset sammenhængen.


At fylde dit eget bæger op først er krystalklar selvkærlighed, og altså IKKE egoistisk, som man ofte godt kan føle, fordi man drømmer om at være tilstrækkelig for alle og enhver. Men skønne sjæl, DU er den vigtigste i dit eget liv.


Denne meditation er en 13 minutters lang lydfil, hvor jeg guider dig gennem hele meditationen. Meditationen vil give dig fornyet energi, så du kan være mere for dig selv og andre.


Meditationen er en velværesoplevelse, som vil give dig en dyb ro i dit indre. Kærligheden bor i dig, og du er ren og skær kærlighed. Jo mere du lytter til meditationen, jo mere vil du opleve lyset fylde dig op indefra. Meditationen giver et naturligt break fra hverdagen, og er en kærlighedserklæring til dig selv. Du har livstidsadgang og kan høre meditationen igen og igen, som altid kan guide dig i, at du hele tiden tanker dig selv op med energi.

Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Meditation – Fyld dit eget bæger op

197,00 kr.