Det lærer du

Meditationen giver dig en dyb indre ro, så din krop ikke er i “kampberedskab” (fight or flight).

Meditationen medvirker til udrensning af stress hormonet kortisol

Ved at lytte til meditationen, afhjælper og forebygger du stress belastninger eller mentale stresssammenbrud.

Den dybe ro som du opnår på kort tid, giver dig endvidere mere klarhed og perspektiv

Du groundes, og når “hovedet holdes koldt”, træffer du smartere beslutninger

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 11m 42s

11m 42s

Beskrivelse

Denne grounding meditation og afbalancering af dit nervesystem genoplader din energi, så du roligere og med mere overskud, kan håndtere de udfordringer livet byder på.


Du kommer hjem i dig selv og mindes kærligt om, at du er god nok, præcis som du er. Du vil føle dig tryg og forbundet til din indre kerne – samtidig med at meditationen er dybt afslappende.


Denne meditation er en 12 minutters lang lydfil, hvor jeg guider dig gennem hele meditationen. Meditationen er en grounding og afbalancering af dit nervesystem, og det er den skønneste meditation, hvor du bliver guidet til en dyb indre kontakt og beroligelse.


I stressede og pressede situationer bliver vores nervesystem udsat for stress og det kan blive anspændt og under længere belastning, "på vagt" døgnet rundt. Når vores nervesystem er på vagt, kan vi aldrig få den dybe ro og restituering til helbredelse, som vores krop og sind sådan har brug for.


Derfor er denne meditation et super effektivt værktøj til at skabe ro, og du kan bruge den når som helst og så ofte du har brug for det.


Er dit nervesystem særligt påvirket af stress er det svært at opnå indre ro og balance på egen hånd, men på 11 minutter bliver du kærligt hjulpet til at afbalancere dit nervesystem på bedst mulig vis.

Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Meditation – Grounding og afbalancering af dit nervesystem

199,00 kr.