Det lærer du

Sætte du et stærkt mål for din LinkedIn-indsats

Creator Mode - og hvordan du slår det til?

Finde Hashtags - og bruge dem korrekt

Billedteori, cases og en tjekliste når du arbejder med billeder på LinkedIn

Kernesætningen - teknikken der gør alle opslag bedre

5 stærke opslagstyper

Opslagstypen, der er uimodståelig for dine modtagere

teorien til at forstå og skabe indhold, der slår igennem

Hvad du skal vide om LinkedIn-algoritmen

Forudsætninger

  • Hvis du har en faglighed og gerne vil nå bredt og rigtigt ud med dit budskab på LinkedIn, vil du få udbytte af kurset her. Onlinekurset egner sig til kommunikationsansvarlige, kommunikationsmedarbejdere, social media-medarbejdere, fageksperter og journalister. Metoderne er relevante for både virksomhedsprofiler og din personlige LinkedIn-profil.

Indhold

13 lektioner 1t 50m 37s

6m 32s
11m 51s
7m 56s
20m 48s
10m 22s
16m 20s
18m 10s
18m 38s

Beskrivelse

Få opskriften til at slå igennem på linkedin med 13 lektioners onlineundervisning!


Bliv skarp på det basale om LinkedIn med 13 lektioner med spændende, casebåret onlineundervisning - lige når det passer dig.


Hvorfor prioritere linkedin lige nu?


LinkedIn melder om massiv vækst. Faktisk en stigning på sessioner på platformen på 30 procent, hvis man sammenligner med sidste års tal. Samtidig har LinkedIn lanceret en række nye funktioner til både personlige profiler og virksomhedsprofiler. Der er dermed både nye muligheder på platformen og flere øjne til dit indhold.

Jeg har hjulpet flere kunder med at opnå stærke resultater ved at arbejde fokuseret efter nogle enkle principper. Det giver rækkevide, vækst i følgere og i sidste ende mulighed for værdifulde resultater for dig og din virksomhed.


For at få et godt udbytte af kurset, skal du være god til at sætte dig et mål og få set videomaterialet igennem. Det kan være hjælpsomt at skrive det i kalenderen eller gøre noget andet, der kan holde dig op på, at du vil være bedre til at dele indhold på LinkedIn.


Jeg håber at se dig på kurset!

Din instruktør

billede af Nadia Nikolajeva
Nadia Nikolajeva
Selvstændig digital rådgiver, underviser & ekspert i Some

Jeg hedder Nadia Nikolajeva og er ekspert i sociale medier. Jeg arbejder som selvstændig digital rådgiver og underviser.


Her får du et kig på min baggrund og erfaring.


Med mig har jeg snart 20 års erfaring med at formidle til et publikum. Jeg startede nemlig tidligt som ungdomsskribent for Chili Magazine, interviewede siden pop- og rockstjerner for Vi Unge og Mix og lærte at lave tv på The Voice.


Siden tog jeg en journalistuddannelse ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole og har siden arbejdet for TV 2, Ekstra Bladet, metroxpress og TV MIDTVEST. (Det fulde CV findes her på min LinkedIn - du er velkommen til at connecte.)


Jeg har hele tiden været fascineret af at formidle på digitale platforme og især brugen af sociale medier. Jeg har haft ansvar for tusindvis af opslag på sociale medier i mit job som social medie redaktør ved metroxpress og digital chef for TV MIDTVEST.


Jeg har arbejdet intenst med sociale medier siden jeg i 2014 blev social medie redaktør på metroxpress. Det handlede om at skabe en masse engagement og opmærksomhed omkring vores indhold.


Her lærte og udviklede jeg alle principper, virkemidlerne og metoderne til at formidle på sociale medier. Vores arbejdsmetode på metroxpress blev endda til et værktøj kaldet de Fem sociale kriterier.


Siden 2016 har jeg undervist i digital gennemslagskraft og brugen af sociale medier. Blandt andet for Mediernes Efteruddannelse og Kaas & Mulvad. jeg har en klar holdning til, hvordan undervisning skal foregå. At blive klogere skal være sjovt, tankevækkende og mindeværdigt, hvis du spørger mig. Så mærker jeg tydeligt, at pointerne og den gode viden sætter sig fast hos dem, jeg underviser.


Tak for din interesse i min profil og jeg glæder mig til at lære dig en masse nyt her på Lumant.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Onlinekurset - Power på LinkedIn

1.550,00 kr.