Det lærer du

Meditationen hjælper dig til at rense ud i dine organer og slippe det, der ikke længere tjener dig.

Meditationen hjælper dig til at styrke din krops immunforsvar, hvis du påvirkes af virus eller bakterier.

Meditationen styrker din krops balance, dens selvhelbredende kræfter og din generelle fysiske og psykiske modstandskraft.

Opnå værktøjer og indsigt til at identificere og frigøre dig fra begrænsende overbevisninger samt reducere og lindre fysiske symptomer ved hjælp af meditationsteknikker.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger nødvendige.

Indhold

1 lektion 19m 44s

19m 44s

Beskrivelse

Denne guidede meditation hjælper dig til at neutralisere dine begrænsende overbevisninger og slippe fysiske symptomer i din krop.


Du kan også have indespærrede emotioner fra din underbevidsthed, som har forplantet sig som smerter eller ubalance i din krop, og dem hjælper jeg dig i denne meditation, til at neutralisere og slippe.


Det er videnskabeligt bevist, at alle dine tanker og begrænsende overbevisninger påvirker din krops tilstand både fysisk og psykisk.


Jeg guider dig konkret til at mærke ind i din krop og slippe alt det, der ikke tjener dig, og i stedet at skabe lys og healende ny energi inde i dig.


Denne 18 minutters meditation hjælper dig til at slippe blokeringer fysisk eller psykisk så du kan genfinde styrken i din krop, og slippe al den negative energi og de fysiske symptomer, som kan hæmme dig i din livsudfoldelse.


Meditationen har fokus på at rense og heale, og jeg guider dig til at slippe alt det der ikke længere tjener dig, så du får fornyet energi i din sjæl og din krop. Måske har du smerter eller ønsker at få renset ud – det kan også være at du ønsker et redskab, som kan være forebyggende omkring din generelle sundhed. For når dine celler er glade og raske, så er du rask – og ved hjælp af denne meditation kan du arbejde med dette.


Jeg sender al lys og kærlighed til din krop, og ønsker dig healende fornøjelse med meditationen, kære.

Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Meditation - Slip fysiske symptomer og begrænsende overbevisninger

187,00 kr.