Det lærer du

Jeg guider dig til at slippe alt det der ikke understøtter dine drømme, det kan også være lavt selvværd eller manglende tro eller handling,

Dine modsatrettede energier blokerer for manifestation, og derfor er det så vigtigt at slippe og neutralisere gamle og hæmmende overbevisninger og energier.

Meditationen hjælper dig at komme ud af en mangel-tilstand, og blive bevidst om, hvad du skal neutralisere, for at kunne manifestere dit drømmeliv.

Lær effektive meditative teknikker til at identificere, forstå og overvinde de mentale og følelsesmæssige hindringer.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 11m 45s

11m 45s

Beskrivelse

Denne guidede meditation hjælper dig til kærligt at slippe og neutralisere alt det, er der står imellem dig og dine mål og visioner, og alt det du ønsker at manifestere.


Din underbevidsthed fylder 95 % inde i dig, så der kan være mange ubevidste blokeringer inde i dig, som du ikke er bevidst om – og som forhindrer dig i at skabe og manifestere dit drømmeliv.


Måske har du prøvet, at ønske en forandring – men også være udfordret af frygt, udsættelse eller “hvad nu hvis”? Meditationen her, hjælper dig til at slippe ALT det der modarbejder din evne til at manifestere – alle de gamle overbevisninger og modstanden mod forandring, som blokerer for din manifestation.


Denne meditation er en knap 12 minutters lang lydfil, som vil hjælpe dig til at forbinde dig med Universet og blive grounded, hvorfra du kan slippe alt det, der ikke længere tjener dig. Du kan godt have lyst til forandring, men også modstand – bevidst eller ubevidst, og så kan du ikke manifestere.


Denne meditation er et rigtig effektivt værktøj til at slippe din indre modstand og alt det der ikke tjener dig, og du kan bruge den når som helst og så ofte du har brug for det.


Meditationen er afslappende og jeg guider dig hele vejen, for kære, du er det værd, og du fortjener at manifestere og leve dit drømmeliv. Jeg ønsker dig smuk og kærlig fornøjelse med meditationen.Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Slip og neutraliser hindringer mod målet

149,00 kr.