Det lærer du

Meditationen her, hjælper dig til at manifestere alle de penge, du drømmer om at tiltrække

Meditationen indebærer en fjernhealing, som vil støtte dig i at tiltrække penge let og nydelsesfuldt

Meditationen vil højne din bevidsthed omkring, at penge har en neutral frekvens i verden – og derfor er lige så mulige at manifestere, som et nyt møbel m.v.

Penge kommer fra en uudtømmelig kilde, som du i denne meditation loopes ind i, og meditationen hjælper dig til, at komme i balance på alle niveauer.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 22m 38s

22m 38s

Beskrivelse

Denne meditation vil guide dig i at tiltrække flere penge ind i dit liv.

Alt er energi – også penge. Det er vigtigt, at du er fuldstændig i alignment med dine tanker, din energi og at du er bevidst omkring, at du fortjener at have alle de penge på din konto, som du ønsker.


Penge, som er et redskab til at du kan energi-udveksle og hive alt det hjem, som tilhører dig.


Denne pengemeditation er en 23 minutters lang lydfil, hvor jeg guider dig gennem hele meditationen. Meditationen skaber jordforbindelse og kontakt og tillid til at kunne manifestere, og du vil indse at penge blot er ren, let energi, ligesom alt andet i denne verden. Du guides i at visualisere og bruge energi-trådene, så du tiltrækker, det du drømmer om. Du kan omslutte penge med din energi, og kalde dem hjem.


Meditationen her er ENORM powerfuld, men det kræver, at du virkelig overgiver dig og lader dig flyde med ind i tilliden. Den vil også støtte dig i at slette din gamle overbevisning om, at det ikke er muligt eller at du ikke fortjener, at have så mange penge.


Denne meditation er det vildeste redskab til at manifestere penge, som hjælper dig til at leve et liv, hvor du kan gøre en forskel for dig selv, dine nære og på hele jordkloden. Det er en bevidsthedsøvelse, der udvider dit energetiske felt, for at kunne rumme flere penge. Og jeg vil lære dig, at hver gang du bruger penge, så kan du invitere endnu flere penge ind – for penge er bare energi, kære smukke sjæl.

Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Helle Frølund

Pengemeditation

249,00 kr.