Det lærer du

Visualiseringen er virkelig powerfuld omkring manifestation af penge, og den vil støtte dig i at manifestere alle de penge, som du drømmer om.

Visualiseringen hjælper dig også til at mærke og dyrke taknemmeligheden – og taknemmeligheden afføder stor glæde og magi. Du bliver i ét med pengene.

Din pengevision bliver i visualiseringen styrket som aldrig før, som dermed er et stærkt hjælperedskab til, at du kan modtage det beløb som der tilhører dig.

Opnå evnen til at forbinde dig dybt med dine pengemål, frigøre blokeringer og skabe en positiv og overflodsfyldt relation til penge gennem visualiseringsteknikker.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion 15m 54s

15m 54s

Beskrivelse

Denne 15 minutters visualisering vil hjælpe dig med at nå dine pengemål.

Visualiseringen tager dig på en smuk rejse ind i dit hjerte – en rejse ind i dit dybeste manifestationsrum.


Du kommer hen til et sted, hvor alt er muligt.


Denne kærlige visualisering tager dig på en dyb og kærlig rejse ind i dit smukke hjerte hvorfra du kan manifestere, og du bliver guidet hele vejen til at tiltrække de penge du drømmer om.


Husk på, at dit hjerte banker 100.000 gange om dagen, KUN for dig.


Du mærker i visualiseringen stor taknemmelighed, og hvordan det føles at have opnået dit mål, så Universet kan respondere og opfylde dit ønske.


Du kan med fordel lave denne visualisering dagligt, på grund af den dybe hjertelige tilstand du kommer i, hvorfra du er åben og modtagelig for manifestation.


Denne visualisering vil hjælpe dig med at opnå dine pengemål, og jeg ønsker dig vidunderlig fornøjelse med at manifestere, kære.


Din instruktør

billede af Helle Frølund
Helle Frølund
Business Mentor | Spirituel Mentor | Clairvoyant

Jeg er spirituel mentor med over 26 års erfaring, og jeg hjælper dig med at transformere dit sind, så du kan skabe dit drømmeliv.


Jeg elsker at undervise skønne mennesker med høj bevidsthed, parathed og spirituel åbenhed.


Mennesker som vil blive en bedre udgave af dem selv for at opnå et bedre liv for sig selv, og dem de elsker. Mennesker som vil opnå større frihed, mere livsglæde, flow og større rigdom både socialt og økonomisk.


Mennesker som er klar til at åbne op for visdommen i deres hjerte, følge deres indre kompas og leve indefra & ud.


Herved skabes der et liv, som er i harmoni og i overensstemmelse med din mavefornemmelse ved at øge din intuition. Så du kan skabe dit drømmeliv med flow og høj energi.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Visualisering – Nå dine pengemål

499,00 kr.