Det lærer du

Oplevelse af mere kærlighed og venlighed i dit liv

Indre ro og afslappethed

Evnen til at tilgive

Evnen til at elske dig selv

Forudsætninger

  • Denne meditation er for alle

Indhold

1 lektion 13m 55s

13m 55s

Beskrivelse

Meditation på kærlighed og venlighed er bygget på en traditionel buddhistisk praksis kaldet Metta Bhavana. Den hjælper os til at udvikle medfølelse og kærlighed for os selv og andre. Meditationen involverer, at du mentalt sender kærlighed, venlighed og medfølelse til andre ved, i dit stille sind, at gentage en serie af mantraer.


Denne meditation har også gavnlig effekt i forhold til at mindske depression og social angst, ligesom den generelt øger vores positive følelser som kærlighed, lykke, glæde, taknemmelighed og fornøjelse.


Meditationen varer ca. 15 minutter, og du vil få størst mulig virkning af den, hvis du lytter til den hver dag.


Vi vil sætte stor pris på, hvis du bedømmer indholdet, og giver dét antal stjerner, som du synes, at det fortjener.


De bedste tanker til dig!

Din instruktør

Vi arbejder med personlig udvikling på flere planer. For os er det centrale at hjælpe andre mennesker med at nå deres mål og få succes med det, de drømmer om. Vi har begge en masse erfaring med i bagagen, som er vores bagstøtte, når vi skal hjælpe andre mennesker med at skabe forandring i livet. Vi udfordrer folk til at anskue deres liv og hele deres verdensbillede fra andre og ofte mere nyttige perspektiver. Vi giver ikke folk løsningen på deres udfordringer, da vi jo ikke kan vide, hvilken løsning der er rigtig for andre mennesker. Vi hjælper derimod til klarsyn ved at nedbryde de "blinde vinkler", hvorved en masse nye muligheder kommer til syne. I bund og grund handler al personlig forandring om, at man som menneske bruger sine egne ressourcer på at få skabt det liv, man ønsker. Ingen andre kan tage dine "armbøjninger" for dig. Med andre ord, så er det DIT ansvar, at skabe den forandring du ønsker.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Meditation på kærlighed og venlighed

239,00 kr.