Det lærer du

At dæmpe rygetrangen og ændre dit fokus.

At du føler dig tryg hele vejen

At kunne udøve selvkontrol over rygetrangen

At øge din selvbevidsthed og forståelse af de underliggende årsager til rygetrang

Forudsætninger

  • Der er ingen specifikke forudsætninger for at deltage

Indhold

4 lektioner

Beskrivelse

Ønsker du at bryde fri fra din rygeafhængighed og genvinde kontrol over dit liv og din sundhed?

Hypnosekursus til håndtering af rygetrang kan hjælpe dig med netop dette.


Hvad Kurset Tilbyder:

  1. Håndtering af Rygetrang: Lær teknikker til at håndtere og mindske rygetrang i hverdagen. Opdag, hvordan du kan overvinde udløsere og fristelser.
  2. Ressourcefulde Filer: Du vil få adgang til lydfil, der støtter din rygestoprejse. Filen kan bruges i dit eget tempo og når det passer dig bedst.
  3. Personlig Støtte: Har du brug for personlig støtte og opfølgning, så du aldrig føler dig alene i din kamp for at blive røgfri har du også mulighed for dette.
  4. Værdifulde råd: Du lærer hvordan du bedst muligt klare den første tid efter rygestop og mindsker abstinenserne bedst muligt.


Hvem Kan Deltage:

Alle, der ønsker at få hjælp til rygetrangen, uanset hvor længe du har røget, er velkomne til at deltage.


Bemærkninger:

Rygestop er en personlig rejse, og mit hypnosekursus er designet til at hjælpe dig med at kvitte tobakken. Jeg vil sørge for, at du føler dig tryg og komfortabel under hele processen.

Har du brug for mere end blot 1 lydfil vil du også få mulighed for dette.

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Hypnose - håndtering af Rygetrang

499,00 kr.