Det lærer du

Få indblik i ny forskning, der viser sammenhængen mellem kosten og ledproblemer.

Forstå hvordan specifikke madvarer kan påvirke inflammation og lindre smerter i leddene.

Få praktiske færdigheder i implementeringen af en antiinflammatorisk kostplan.

Mål og observer de positive virkninger af kostændringer på egen krop og led.

Forudsætninger

  • Der er ingen specifikke forudsætninger for at deltage.

Indhold

3 lektioner

Beskrivelse

Har du gigt eller problemer med dine led, så er du ikke alene.

Det skønnes nemlig, at ca. 700.000 danskere plages af gigt, og at endnu flere, nemlig ca. 800.000 døjer med forskellige andre skader i deres led.

Ifølge Gigtforeningen påvirker gigtsygdomme hver anden 40-årig, og stort set alle over 60 år har problemer med gener og smerter fra deres led.

Er du blandt de mange, der dagligt har ondt i skulderen, stive fingre eller smerter i knæet, så kan det være, at du skal kigge dine madvaner efter i sømmene.

Ny forskning viser nemlig, at kosten har en stor indflydelse på vores led, og at mange ledproblemer kan lindres og holdes i bero, hvis du spiser bestemte madvarer – og skruer ned for andre.

Kostplanen tager udgangspunkt i antiinflammatorisk kost der er anbefalet af gigtforeningen og er sammensat således du hurtigt kommer til at mærke på egen krop hvor stor forskel det gør at spise de madvarer der dæmper inflammation og smerter.

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lindrende Kostplan: Sådan Bekæmper Du Gigt og Ledproblemer med Din Diæt

99,00 kr.