Det lærer du

At opnå forståelse for vigtigheden af en sund og afbalanceret kost, der leverer essentielle næringsstoffer til kroppen.

At Udvikl dine færdigheder i sund madlavning, hvor velsmag og lethed kombineres for at gøre sund kost til en fornøjelse.

At opbygge et solidt fundament for at implementere varige livsstilsændringer, der støtter din vej mod en sundere og mere velsmagende tilværelse.

At du lære hvordan sundhed og velsmag kan gå hånd i hånd i din daglige kost.

Indhold

16 lektioner

Beskrivelse

Dyk ned i en 12-ugers rejse mod en sundere og mere velsmagende livsstil med min omfattende kostplan. Fyldt med nærende opskrifter og designet til at levere et bredt spektrum af essentielle næringsstoffer, vil denne kostplan være dit solide fundament for en sund og afbalanceret kost.


Jeg har omhyggeligt kurateret en variation af opskrifter fra forskellige køkkener og med forskellige ingredienser, så du kan udforske en verden af smag og undgå monotoni i din kost. Opdag glæden ved sund madlavning, hvor velsmag og lethed går hånd i hånd.


Tag del i dette kursus og lad min kostplan være din guide til en spændende kulinarisk rejse. God appetit og velkommen til en sundere dig!

Din instruktør

billede af Grethe Smedegaard
Grethe Smedegaard
Kærlighedsmentor & Clairvoyant Reiki Healer

Med et Pippi Mindset og en urokkelig tro på det positive i livet, er jeg kendt som en nærværende, ærlig og rolig kærlighedsmentor, behandler og clairvoyant reiki healer. Min helt store passion er kærlighed og universets kræfter, skarpt forfulgt af rygestop!


Hvorfor det med røg, nikotin og rygestop er min passion kan du høre i podcastafsnittet "Røgen, passionen og rejsen" på podcastkanalen “Hjertevarm Sundhed” hvor jeg giver janteloven fingeren og bringer ægte emner frem i lyset for at inspirere og støtte dig.


Min passion for kærlighed og universet stammer fra min egen rejse gennem et knust hjerte, løgne, utroskab og gifte mænd, der glemte, de var gift! Efter min egen healing er jeg blevet passioneret for at hjælpe andre med at overvinde deres kærlighedssår, utrygge tilknytningsmønstre og frygt for at åbne deres hjerter for kærlighed igen.


Min personlige erfaring har ført mig igennem enorm smerte og tabet af troen på kærlighed. Men den har også fået mig til at rydde op i mit eget rod og være klar til mødet med kærligheden.


Jeg ønsker ikke, at nogen skal føle sig alene eller håbløse på deres rejse. Derfor er jeg her for at give den støtte og vejledning, jeg selv søgte under min helingsproces. Der er nemlig ikke noget smukkere end at være vidne til universet transformere dit liv, se dig stråle som dit autentiske jeg og finde lykke i dine relationer.


Så velkommen til et rum i Happy Lifestyle, hvor du kan skabe vedvarende forandringer og genopdage kærlighedens fulde glæde ved hjælp af universet guidning. Jeg er her for at dele min passion og støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Omdan Din Livsstil på 12 Uger: Nyd Sunde, Varierede og Lækre Måltider Hver Dag

199,00 kr.