1. Hjem
 2. Blog
 3. Astrologi
 4. Guide til dit stjernetegn: Sådan er Fisken

Guide til dit stjernetegn: Sådan er Fisken

Screenshot af Lumant online kursusplatform, hvor indtjening og kursustilmeldinger er synlige for instruktøren

Udforsk Fisken som stjernetegn - og find både særlige kendetegn, kærlighedsmatch og karriereveje.

Udgivet af:

Opdateret:

16-04-2024

Læsetid:

6m

ekspert udtalelse fra Pernille Ørskov

Astrolog Pernille Ørskovs vurdering af Fisken.

Fiskens styrke er i dens forbindelse til flowet, til det store billede, til det der er større end den selv, den tror og har tillid. Fisken er her for at samle det hele, og så længe fisken har forstået, det ikke betyder at opløse sig selv og sine egne behov, kan den lære os andre meget om empati, drømme og tilgivelse.

Læs mere om Pernille Ørskov >>

Har du fødselsdag imellem 19. februar og 20. marts, så er dit stjernetegn Fisken.

Fisken er kendt for sin empati, intuition og kreativitet.

Hvad hedder Fisken på latin?

Med det latinske navn Pisces repræsenterer Fisken drømmeren og mystikeren i dyrekredsen.

Dyk dybere ned i Fiskens verden, og udforsk dens karaktertræk, relationer og livsveje på denne side.

Hvordan er Fisken som mand?

Fiske-mænd er typisk empatiske, følsomme og fantasifulde. De har en tendens til at være intuitive og omsorgsfulde, og de stræber efter at skabe harmoni og forståelse i deres relationer.

Mandlige Fisk kan være dybt følelsesmæssige og kunstneriske, og de har ofte en rig indre verden. De kan til tider dog også søge at undslippe virkeligheden og kan være ubeslutsomme.

Hvordan er Fisken som kvinde?

Fisken-kvinder er ofte yndefulde, fantasifulde og dybt intuitive. De har en tendens til at være meget følsomme og empatisk orienterede, hvilket gør dem til fremragende lyttere og rådgivere.

Kvindelige Fisk er ofte meget kreative og kunstneriske, og de er naturligt tiltrukkede til skønhed og æstetik. De kan dog også have en tendens til at være flygtige og drømmende, hvilket kan gøre det svært for dem at holde fast i virkeligheden og træffe praktiske beslutninger.

Vil du forstå Fiskens energi dybere og integrere dens egenskaber i dit liv? Så kan vi varmt anbefale vores online kursus Alt om stjernetegnet Fisken.

Hvem passer Fisken med?

Fisken danner ofte et godt match med andre vandtegn som Krebsen og Skorpionen på grund af deres delte følsomhed og intuition. De kan også have en stærk forbindelse med jordtegnene Stenbukken og Jomfruen, da disse tegn kan tilbyde den stabilitet og jordforbindelse, som Fisken kan have brug for.

Derudover kan Fisken også have en givende forbindelse med andre Fisk, som kan give hinanden gensidig åndelig forståelse og mental stimulation.

Læs vores dybdegående guide til hvilke stjernetegn passer sammen og dyk dybere ned i Fiskens tilhørsmønster.

Passer Fisken og Tyren sammen?

Ja, Tyren og Fisken er generelt et rigtigt godt match. De har ofte en stærk forbindelse på grund af deres delte værdier og følelsesmæssige kompatibilitet.

Begge tegn værdsætter stabilitet, tryghed og intime relationer. Tyren tilbyder jordforbindelse, stabilitet og praktisk sans, som kan være beroligende for den drømmende og følsomme Fisk. På samme tid kan Fisken bringe en dybde af følelse, fantasi og intellektuel forståelse til forholdet, som Tyren kan værdsætte.

Sammen kan de danne et solidt og kærligt forhold, så længe de respekterer hinandens forskelle og arbejder på at opbygge en sund kommunikation og tillid.

Hvem passer Fisken ikke med?

Fisken kan have udfordringer med Tvillingen, Vægten og Vandmanden, da deres mere dominerende og energiske tilgang til livet kan overvælde den mere forsigtige og følsomme Fisk.

Det er dog vigtigt at huske, at astrologi kun giver et generelt praj om kærligheden, og individuelle personlighedsforskelle altid spiller en stor rolle ifht. kærlighedsforhold.

Hey, stop lige et øjeblik!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage information om nye kurser og eksklusive tilbud.

Hvad er Fiskens styrker?

 • Empatisk og omsorgsfuld
  Fisken er kendt for sin empati og omsorg. Fisk har en enestående evne til at fornemme andres følelser og behov, hvilket gør dem til pålidelige venner og betroede partnere.
 • Kreativ og kunstnerisk
  Med en uovertruffen fantasi og et dybtfølt behov for selvudtryk udmærker Fisken sig inden for kunstneriske og kreative felter.
 • Intuitiv og spirituel
  Fisken har en naturlig intuition og en stærk tilknytning til det spirituelle. Det gør dem til dygtige vejledere i livets mysterier.
 • Drømmer og visionær
  Fisken tør drømme stort og sætte sig ambitiøse mål. De ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Hvad er Fiskens udfordringer?

 • Flugt fra virkeligheden
  Det kan være en udfordring for Fisken at holde fast i virkeligheden. De søger ofte tilflugt i deres drømmeverden, hvor alt er muligt, og de kan undgå livets hårdheder.
 • Overfølsom og sårbar
  Fiskens store hjerte og dybe følsomhed gør dem sårbare over for skuffelser og negativ energi.
 • Let at påvirke
  På grund af deres åbne natur kan Fisken være let at påvirke. De har brug for at stå stærkt i sig selv og værne om deres grænser.
 • Ubeslutsom og tilbagetrukket
  Nogle gange kan Fisken have det svært med at træffe beslutninger og komme frem til, hvad de virkelig ønsker. Deres tilbageholdenhed kan stå i vejen for deres drømme og ambitioner.

Sådan er Fisken som single

Som single er Fisken fri til at drømme og udforske sine inderste ønsker og fantasier. Fisken nyder friheden og selvopdagelsen, men søger ofte efter en partner, der kan dele deres drømme og eventyr.

Fisken er åben og tålmodig i sin søgen efter kærlighed og vil hellere vente på den rette, end gå efter den første den bedste.

Sådan er Fisken som ven

Fisken er en loyal og pålidelig ven, der altid er der med et åbent hjerte og et lyttende øre. Fiskens venner kan forvente en støttende og forstående kammerat, der vil være der i tykt og tyndt.

Fisken værdsætter dybe bånd og er altid villig til at hjælpe og støtte sine venner på enhver mulig måde.

Hvordan er Fisken på arbejdspladsen?

På arbejdspladsen er Fisken ofte den, der bringer medfølelse og forståelse ind i teamet. De er gode til at løse konflikter og skabe harmoni mellem kolleger.

Fisken er også kendt for sin kreativitet og kan tænke ud af boksen, hvilket gør dem til en værdifuld ressource i brainstorming-sessioner og kreative projekter.

Karriereveje for Fisken

Fisken trives i karrierer, hvor de kan udnytte deres empati og kreativitet. Job inden for sundhedsvæsenet, psykologi, kunst, musik og skrivning er ofte gode valg for dette stjernetegn.

Fisken har en naturlig trang til at hjælpe andre, så enhver profession, der giver dem mulighed for at gøre en forskel, vil passe til Fisken.

Kendte mennesker født under Fiskens tegn

Du er ikke alene om at dele Fiskens fantasifulde og empatiske natur. Nedenfor finder du en række berømtheder, der også er Fisk:

 • Rihanna (20. februar)
 • Steve Jobs (24. februar)
 • George Washington (22. februar)
 • Elizabeth Taylor (27. februar)
 • Albert Einstein (14. marts)

Disse prominente personligheder har brugt Fiskens kreative og medfølende træk til at opnå stor succes på hvert deres felt.

kendte personer født med fisken som stjernetegn

Konklusion på Fisken

Fisken er kendt for sin empati, kreativitet og evne til at bruge sin følelsesmæssige dybde i relationer.

På arbejdsfronten trives Fisken i miljøer, hvor man udfolde sin kreativitet og empati. De stræber efter at gøre en forskel og finde mening i det, de gør, hvilket gør dem til værdifulde medarbejdere i mange brancher.

Ønsker du at dykke dybere ned i Fiskens univers og udforske de mange facetter, kan vores online kursus til Fisken være nøglen til nye indsigter. Her får du mulighed for at forstå Fiskens energi og lære, hvordan du kan opnå personlig vækst og udvikling.

Andre stjernetegn i dyrekredsen

Hvis du vil lære mere om de forskellige stjernetegn, og hvordan de interagerer med hinanden, kan du udforske vores detaljerede guides for hvert enkelt tegn herunder.

Vil du vide mere?
Tjek dette kursus ud

Screenshot af Lumant online kursusplatform, hvor indtjening og kursustilmeldinger er synlige for instruktøren

Oplev Fiskens kraft og styrk din personlige rejse!

Lær stjernetegnet Fisken at kende og forstå Fiskens energi

Pernille Ørskov

Relaterede artikler

Astrologi

Guide til dit stjernetegn: Sådan er Skorpionen

15. februar 2024

Udforsk Skorpionen som stjernetegn - og find særlige kendetegn for hhv. mand og kvinde, kærlighedsmatch og karriereveje...

Astrologi

Guide til dit stjernetegn: Sådan er Vægten

26. september 2023

Udforsk Vægten som stjernetegn - og find særlige kendetegn for hhv. mand og kvinde, kærlighedsmatch og karriereveje.

Astrologi

Guide til dit stjernetegn: Sådan er Tvillingen

08. februar 2024

Udforsk Tvillingen som stjernetegn - og find både særlige kendetegn, kærlighedsmatch og karriereveje.

Astrologi

Guide til dit stjernetegn: Sådan er Jomfruen

26. september 2023

Udforsk Jomfruen som stjernetegn - og forstå dens følelser, kærlighedsliv og karriereveje.