Betingelser

Betingelser for brug

Disse betingelser blev sidst opdateret: 28-10-2022

Disse vilkår gælder for alle dine aktiviteter på Lumants portal og andre relaterede tjenester ("Tjenester").

Konto

Du skal være mindst 16 år for at oprette dig som bruger på Lumant, og bruge vores tjenester.
Er du under denne alder, må du ikke oprette en konto på Lumant, eller bruge vores tjenester.
I henhold til vores vilkår, kan du blive bedt om at bekræfte din identitet, kan dette ikke gøres, kan vi på et hvilket som helst tidspunkt lukke for din konto.

Generelt

Lumant ApS
Spinderigade 11E, G10
7100 Vejle
CVR nr.: 42938270
E-mail: info@lumant.dk

Indhold

I henhold til vores instruktørvilkår, giver instruktørerne, ved at publicere indhold på Lumant en licens, en licens der giver Lumant lov til at tilbyde kursisterne på platformen en licens.
Det betyder, at Lumant har ret til at underlicensere indholdet til tilmeldte kursister. Når du som kursist tilmelder dig et kursus, uanset om det er gratis eller betalt, så får du en licens fra Lumant, til at se det tilmeldte indhold via vores platform, og Lumant er den registrerede licensgiver.

Indholdet er ikke solgt, men licenseret til dig. Licensen giver dig ingen ret til at videresælge indholdet på nogen tænkelig måde (ej heller ved at dele kontooplysninger med en anden køber, eller ved at ulovligt at downloade indholdet).

I juridiske, mere fuldstændige vilkår giver Lumant dig (som kursist) en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar licens til at se indholdet, som du har betalt alle nødvendige gebyrer for, udelukkende til dit personlige, ikke-kommercielle uddannelsesformål gennem platformen.

Vi giver som udgangspunkt en livsvarig adgangslicens til vores kursister, når de tilmelder sig et kursus.
Vi forbeholder os dog retten til, at tilbagekalde enhver licens, der giver adgang til indhold, på et hvilket som helst tidspunkt, i tilfælde, hvor vi beslutter eller er forpligtet til, at deaktivere adgang til indholdet på grund af juridiske eller politiske årsager.
For eksempel hvis kurset, du har tilmeldt dig, er genstand for en copyright-klage, eller hvis vi fastslår, at det overtræder vores retningslinjer for tillid og sikkerhed.

Denne livsvarige adgangslicens gælder ikke tjenester forbundet med kurset eller indholdet, du tilmelder dig.
En instruktør kan for eksempel på et hvilket som helst tidspunkt, vælge at ikke længere yde assistance, eller svare på spørgsmål, i forbindelse med indholdet.
Med andre ord, den livsvarige adgangslicens er til indholdet og ikke instruktøren.

Instruktørerne må ikke give kursister adgangslicenser direkte, enhver sådan licens er ugyldig og en overtrædelse af disse vilkår.

Betaling

Priserne på kurserne hos Lumant bestemmes baseret på vilkårene i instruktørvilkårene.

Lumant modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ViaBill og MobilePay. Betalingen vil blive trukket fra din konto med det samme, da adgang til varen bliver givet umiddelbart efter køb.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Lumant bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Refundering

Ved køb af indhold via lumant.dk, er der tale om levering af digitalt indhold, som ikke leveres på fysisk medium, og samtidig leveres umiddelbart efter tilmeldingen, da kursisten får adgang til det købte indhold med det samme, via Lumant platformen.

Da det derfor ikke er muligt at afmelde sig indholdet, frafalder fortrydelsesretten på disse tjenesteydelser. Ved accept af betingelserne, anerkender køber, at der ikke er nogen fortrydelsesret på disse tjenesteydelser.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. kpo.naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@lumant.dk