Vi vil gøre det nemmere at lære og undervise i Danmark, ved at formidle den kollektive viden på én online kursusplatform.

stemningsbillede fra lumant kontoret
stemningsbillede fra lumant kontoret

Opdag en verden af viden med Lumant

Velkommen til lumant.dk, Danmarks førende markedsplads for online kurser, e-bøger og lydfiler.
Hos os er det nemt og tilgængeligt at lære noget nyt, uanset hvor du befinder dig. Vi tilbyder en bred vifte af online kurser, der dækker diverse fagområder og interesser, så du kan udvide din viden og færdigheder i dit eget tempo.

Vores mission er at gøre online læring tilgængelig for alle i Danmark.
Siden vores start i 2022, har vi gjort det nemmere for kursister som dig at opnå personlig og professionel vækst. Vores brugervenlige platform giver dig adgang til en verden af viden, lige ved dine fingerspidser.

stemningsbillede fra lumant kontoret

Bliv en del af Danmarks læringsrevolution med Lumant

For dig som instruktør, er Lumant.dk mere end bare en markedsplads for online kurser; vi er din partner i uddannelsesrejsen.
Vores platform tilbyder intuitive værktøjer og omfattende statistik, der hjælper dig med at designe, udvikle og levere engagerende online kurser.

Som Danmarks førende online kursusplatform, er vi dedikerede til at støtte instruktører som dig.
Vores team består af energiske, innovative og strategiske individer, der er dedikerede til at hjælpe dig med at skabe succesfulde online kurser.
Vi tror på samarbejde og fælles indsats som nøglen til succes, og vores team står altid klar til at rådgive og støtte dig.

"Jeg er taknemmelig for, at der findes en kursusplatform som Lumant. Det er præcis det jeg har ledt efter i flere år faktisk... Jeg synes det er et genialt koncept, som er win-win for alle." - Josefine Hentze, kursusudbyder hos Lumant.

Vores værdier

hjerte ikon

Passion

Vi tror på, at når man gør noget med passion, så bliver resultatet altid bedre. Derfor stræber vi efter at inspirere dem vi arbejder med til at tænde deres indre ild.

samarbejde ikon

Teamwork

Vi ved, at vi kan opnå mere sammen end hver for sig, derfor lægger vi stor vægt på at skabe et samarbejdende miljø, hvor alle føler sig inkluderede og værdsatte.

ligevægts ikon

Ligevægt

Vi ved på at ligevægt er nøglen til et tilfredsstillende og meningsfuldt liv. Derfor lægger vi stor vægt på at opretholde en ligevægt mellem arbejde og fritid.

hjerte

Familiefølelse

Vores mål er at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig som en del af en større familie, og hvor de kan føle sig værdsatte og støttede i deres daglige arbejde.

stemningsbillede fra lumant kontoret
stemningsbillede fra lumant kontoret
stemningsbillede fra lumant kontoret

Omtalt i

erhvervplus.dk logoavisen.dk logojyllands-posten.dk logoerhvervslivtrekanten.dk logo

Mød vores team

rasmus pedersen profilbillede
Rasmus Pedersen

Salgsninja 🥷

rene nielsen profilbillede
René Nielsen

Tech Troldmand 🧙‍♂️