1. Hjem
 2. Blog
 3. Åndedrætsteknikker
 4. Skab Indre Ro i Kroppen og Afstress Dit Åndedræt

Skab Indre Ro i Kroppen og Afstress Dit Åndedræt

Screenshot af Lumant online kursusplatform, hvor indtjening og kursustilmeldinger er synlige for instruktøren

Oplev kraften af åndedrætsterapi med Josefine Hentze. Lær at skabe indre ro og bekæmp stress gennem online kurser hos Lumant. Begynd din rejse mod velvære nu.

Udgivet af:
Lumant

Opdateret:

15-09-2023

Læsetid:

3m

Vi lever i en hektisk tid, hvor det godt kan føles som om, at hele verdenen konstant falder sammen rundt omkring os. Vi er konstant online og får aldrig ro fra alt hvad der sker rundt omkring os. Dertil er det ofte dårlige nyheder, som vi bliver bombarderet med og det kan skabe mange negative tanker. Omvendt bliver vi også hele tiden vist det “perfekte” liv, som alle andre lever, hvilket yderligere kan skade vores indre ro.

Af den grund kan det godt være svært, at skabe den indre ro, som dog er så vigtig for vores liv og velvære. Indre ro i kroppen er nøglen til, at man kan føle sig godt tilpas og hvile i sig selv.

Men hvordan opnår du din indre ro?

Skab den ro i kroppen du mangler med vejrtrækningsøvelser

Josefine Hentze er en af de dygtige instruktører, som tilbyder online kurser her hos Lumant. Alle hendes kurser har fået top ratings og er meget populære blandt dem, som har taget et kursus.

Josefine Hentze er uddannet åndedrætsterapeut, ETF- og tankefeltterapeut, samt refleksterapeut. Hun er altså top uddannet i dette felt og ved hvad hun snakker om. Hun har arbejdet med klienter lige siden 2009.

Hvorfor blev hun interesseret i åndedrætsterapi?

Josefine Hentze har tidligere i sit liv selv døjet med kronisk træthed og stress. I sin søgen efter en kur mod dette opdagede hun åndedrætsterapi og hvor stor en forskel det kunne gøre på hendes energi, indre ro, søvn og velvære. Derfor følte hun sig nødsaget til, at gå mere i dybden med dette.

Efter mange års uddannelser og livserfaringer er hun nu blevet en ekspert i feltet og har haft glæden af, at hjælpe utallige mennesker med at finde den indre ro, som de har manglet.

Tag et online kursus med Josefine Hentze og find din indre ro

Josefine Hentze tilbyder flere forskellige kurser, som du kan tage, hvis du gerne vil vide mere, samt bevæge dig et skridt nærmere mod at leve et liv med indre ro i kroppen og sindet.

Her er tre af hendes kurser:

Gratis online kursus: Indre ro på få minutter

Blandt hendes udvalg tilbyder Josefine Hentze et gratis online mini-kursus, hvor du får tre simple øvelser, som du kan bruge til at berolige dig selv. Kurset er en introduktion til hendes andet kursus “Afstress dit åndedræt” og giver dig muligheden for, at se et kursus gratis inden du beslutter dig for at gå i dybden med hendes næste kursus.

Øvelserne i dette kursus gør det muligt for dig, at:

 • Berolige dig selv, hvis du mærke uro i kroppen.
 • Dæmpe angst og nervøsitet.
 • Gøre situationer, som gør dig utryg, til en mere behagelig oplevelse.

Online kursus: Afstress dit åndedræt

Det fører os videre til hendes næste kursus “Afstress dit åndedræt”. Dette er det ultimative kursus til dig, som har brug for at finde din indre ro i kroppen. Kurset er lavet specifikt til dig som:

 • Er træt og udmattet. Har brug for at åbne op for en ny form for energikilde.
 • Døjer med stress og uro. Slip stressen i kroppen, find din indre ro og hvil i dig selv.
 • Sover dårligt og har brug for en bedre søvn. (Kurset indeholder også øvelser/lydfiler, der kan hjælpe med at skabe en god nattesøvn)
 • Har problemer med panikanfald og angst. Behov for at bringe dig selv tilbage i en tilstand af ro.
 • Føler tilstande af luftmangel og iltmangel. Vil gerne have øvelser, der kan gøre passagen i dine luftveje større og skabe bedre iltoptagelse.

Online kursus: Ro på præstationsangst

Sidst men ikke mindst vil vi også fremhæve dette kursus, som hun har lavet specifikt til dig, der har problemer med præstationsangst.

Uanset om det er en eksamen, en fremlæggelse, en opgave på arbejdet eller en tale, så er dette kursus lavet til dig. Det er specielt til situationer, hvor du har er bange for at blive vurderet negativt af andre.

Gå på opdagelse i vores kurser hos Lumant

Det var lidt om nogle af de fantastisk kurser, som Josefine Hentze har skabt. Ud over hendes kurser har vi derudover en bred vifte af andre kurser. Var det lidt noget andet du er på udkig efter end indre ro eller noget fuldstændig andet, så er det altså bare med at gå på opdagelse i vores udvalg.

Du kan gå på opdagelse her.

Relaterede artikler

Åndedrætsteknikker

Optimer Dit Åndedræt: Hemmeligheden Bag Ro, Energi..

12. august 2023

Udforsk vigtigheden af åndedræt og hvordan teknikker fra Josefine Hentze kan forbedre din livskvalitet, slippe stress og..

Åndedrætsteknikker

Få Ro på 5 Minutter: Teknikker til at Berolige Båd..

12. august 2023

Lær tre effektive teknikker fra Josefine Hentze for hurtigt at berolige krop og sind i stressende situationer. Find roen..