billede af ANNA KLINKBY

Instruktør

ANNA KLINKBY

Stemme- og mindsetcoach

Om

Hej, Jeg er Anna!

Jeg er stemmecoach, coach og mentor.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at slippe begrænsninger i deres indre og ydre stemme, så de kan stå frem, som den de er. 

Så de kan bruge deres stemme, til at skabe indflydelse og udnytte deres fulde potentiale. 

Jeg kender så godt til det med at holde mig tilbage, og ikke komme ud med alt det jeg er og det jeg kan. Mine tanker og mit fokus har været næsten udelukkende på, hvad andre tænkte om mig, og om jeg var god nok. 

På trods af, at det ofte var forbundet med ubehag og nervøsitet at stille mig frem foran andre mennesker og tage ordet, så har jeg altid været drevet af en stor passion for at formidle og inspirere andre mennesker. 

I 2005 valgte jeg at gå efter at bruge min stemme professionelt og arbejde med musikken, da jeg startede min 5-årige uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium. 

Jeg tog skridtet til at blive selvstændig i 2017, for at gå efter min drøm om at hjælpe andre med at få selvsikkerhed og gennemslagskraft, så de kan blive set og hørt.

Siden jeg tog det skridt, har jeg været på en helt fantastisk selvudviklingsrejse til der, hvor jeg er i dag. 

Der hvor jeg med hånden på hjertet kan sige, at jeg står meget mere sikkert i mig selv, og glæder mig over hver dag at kunne hjælpe andre med det samme. 

Online kurser fra ANNA KLINKBY

Opdag din stemmes kraft: Tag kontrol og bliv hørt!

ANNA KLINKBY

Opdag din stemmes kraft: Tag kontrol og bliv hørt!

2.250,00 kr.