billede af Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse

Instruktør

Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse

Specialpædagogisk rådgiver - autisme og ADHD

Om

Ejer af firmaet Krøllehjerner, som rådgiver personer som på den ene eller anden måde har, eller er i kontakt med personer med autisme eller ADHD. Hjælper dig til en dybere og meget mere nuanceret forståelse af diagnoserne. Udover teoretisk viden vejledes der også i helt konkrete og praktiske løsninger, som kan implementeres i hverdagen, hvor de mest basale gøremål oftest også er de allermest udfordrende.


Ejeren bag firmaet Krøllehjerner, har i mange år arbejdet med børn og unge med diagnoserne ADHD og autisme. Udover relevante kurser og uddannelse, har Camilla også selv ADHD, og høj IQ, samt samme diagnoser indenfor familiens rammer. Sammenlagt med "særinteressen" indenfor specialområdet, gør at der tales vidt og bredt ud fra mange forskellige synsvinkler og perspektiver. På begge diagnoser. Højtfungerende autisme har i virkeligheden mange fællestræk med ADHD diagnosen.


Der kommer løbende nye kurser indenfor området, så hold jer endelig opdateret. Har I specifikke emner, som I ønsker belyst, så er I altid velkomne til at tage direkte kontakt.


Online kurser fra Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse

ADHD - avanceret

Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse

ADHD - avanceret

299,00 kr.
ADHD - basis

Krøllehjerner - Camilla Krog Kruse

ADHD - basis

169,00 kr.