billede af Chanell Lianne Larsen

Instruktør

Chanell Lianne Larsen

Reiki Master Teacher

Om

Få mere livsglæde i dit liv med Reiki Healing.


Hvad er Reiki Healing så egentlig ? og ganske kort fortalt :


Vi udsættes dagligt for belastninger og forskellige stresstilstande. Enhver belastning, fysisk såvel som psykisk, vil på længere sigt medføre en forstyrrelse af balancen i det autonome nervesystem.

Reiki Healing er en over 2500 år gammel  behandlingsmetode, vider udviklet af Dr. Mikao Usui 

Reiki er japansk, hvor Rei = ånd og Ki = energi 

Reiki er “Universel Livsenergi”. Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle og ud til det største solsystem. 

Ved Reiki healing overføres “Universel Livsenergi” til modtageren. Reiki- energien genopretter balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen, styrker immunforsvaret, udrenser affaldsstoffer og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Vi får derved et bedre velbefindende , hvilket igen gør os i stand til at blive mere livsglade.


Reiki healing øger energistrømmen i ens aura, hvilket gør at vi får mere livsenergi  og styrke til tanker , handling samt større modstandskraft mod sygdomme  (Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes.)


Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer.

Reiki virker såvel på fysiske som på psykiske sygdomme 

At modtage en Reikihealing kan føles som varme, som afstressende og som en særlig lethed i krop og sind. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen.


Jeg er Chanell Lianne Larsen, og mit møde med stress blev starten på en årelang uddannelse med fokus på Reiki Healing og meditation. Det er det afsæt, der i dag ligger til grund for mit firma Healing By Chanell, hvor det at hjælpe andre mennesker er blevet en stor del af mit liv. Jeg vil gerne hjælpe dig videre på din livsrejse og med disse fantastiske redskaber, som meditation og Reiki Healing kan give dig. Om du blot ønsker mere energi, eller overskud i din hverdag, lider af fysiske, eller psykiske mén som fx stress, så er der hjælp at hente. Hjælp til selvhjælp og ikke mindst en uddannelse til at hjælpe andre på din vej. Reiki Healing og meditation har skabt et solidt fundament for mig. Og dette stemmer så fint overens med min egen buddhistiske Nichiren Daishonin tro, eller rettere livsstil. Min interesse for meditation, healing og clairvoyance har udviklet sig over mange år og hvor i dag, det at hjælpe andre til at skabe et mere kærligt og afbalanceret liv, er blevet en vigtig del af mit liv. –

Lige siden jeg blev introduceret til meditation i 2010 og siden jeg blev indviet i Reiki healing har jeg følt en dyb ydmyghed for, hvad meditation og denne unikke form for healing kan. Der skønnes i dag at være ca. 1 million Reiki Mestre fordelt over hele verden. Disse mennesker dedikerer deres liv og velbefindende til at fastholde denne universelle livsenergi til hele verden. Reiki Mestre er til for at assistere harmonien i universet, og til at bringe energi til krop og sjæl som skaber en øget livsbalance. Med næsten 7,8 milliarder mennesker på vores smukke klode, er der altid et behov for flere Reiki Mestre til at skabe en større balance for menneskeheden og universet, så alle der ønsker at modtage Reiki, eller til de som ønsker at begynde sin egen undervisning og udviklingsrejse kan modtage dette. Jeg har et ønske om at nå ud til så mange mennesker som muligt med denne skønne og kærlige energiform der gør en stor forskel for rigtig mange menneske.


 ”Vi har aldrig før haft et større behov for at skabe en balance på vores klode - sammen skaber vi mere balance”. - Chanell.

Online kurser fra Chanell Lianne Larsen

Reiki 1 Online: Din vej til personlig og spirituel vækst

Chanell Lianne Larsen

Reiki 1 Online: Din vej til personlig og spirituel vækst

1.500,00 kr.