billede af Joan Bordignon

Instruktør

Joan Bordignon

Sundhedsmanager. Certificeret Kostvejleder. Vægttabskonsulent. Sundhedsplejerske. Sygeplejerske. Mindfulness coach. Stresscoach.

Om

Jeg har en stor passion for sundhed og en stor nysgerrighed og interesse for, hvordan vi kan gøre sundhed nemt og sjovt. 


De sidste 30 år har jeg beskæftiget mig med vores fantastiske krop, hvordan vi skaber sundere forandringer og nye vaner på den nemmest mulige måde.  


Jeg mener at alle har ret til en sund, stærk og glad krop, så min mission med Drop Vægten, er at gøre det let tilgængeligt og så enkelt som muligt at gå til. Det er sjældent en succes at veje sig og være på slankekure, så der er brug for et nyt fokus, nemlig at droppe vægten og droppe slankekure. Nyd livet og nyd det du spiser og drikker. Gør det der gør dig glad. Og skab så de forandringer der giver mening for dig.


Jeg er stifter af virksomheden Drop Vægten med onlinekurser i sunde forandringer. Derudover arbejder jeg som sundhedsplejerske. 

Jeg har mange års erfaring med at vejlede og rådgive om sundhed. Jeg har flere uddannelser indenfor sundhed, er bl.a. certificeret kostvejleder og vægttabskonsulent, sundhedsmanager og sundhedsplejerske samt sygeplejerske og mindfullness instruktør.

Online kurser fra Joan Bordignon

Skarp vægt - Effektive tips og tricks til mad og måltider
Gå til
19,00 kr.79,00 kr.
Få den sunde livsstil, du fortjener!
Gå til
Joan Bordignon

Få den sunde livsstil, du fortjener!

Opnå varigt vægttab, øget velvære og sund balance med Drop Vægten. Transformer d..

390,00 kr.
Drop Vægten - Sund, let og sommerklar
Gå til
Joan Bordignon

Drop Vægten - Sund, let og sommerklar

Sommerens ultimative guide til vægttab

799,00 kr.