billede af Karina Nissen

Instruktør

Karina Nissen

Reg. psykoterapeut, Life og - business coach

Om

Mit navn er Karina Nissen og jeg er 42 år og min store passion er, at skabe dybe, varige og positive forandringer – uanset om det er hos den enkelte, i familien eller i parforholdet. 


Gennem mit liv har jeg været igennem en hel del, som har været med til at danne min passion for, at finde ind til hvad det er der gør, at vi støder på udfordringer samt hvordan vi kommer stærkere og gladere ud på den anden side.

Jeg har bla.; haft det svært som ung, haft en spiseforstyrrelse, haft et arbejde jeg ikke var glad for, har haft svært ved at mærke hvad jeg ville, været nede med stress, er mor til børn med særlige udfordringer, været igennem en skilsmisse og oplevet de kompleksiteter som kan følge med når man starter en sammenbragt familie. 

Jeg har også oplevet hvordan livet kan blive meningsfuldt, kærligt, sjovt og skønt når du virkeligt får den hjælp som du har brug for. 


Min erfaring er, at nogle af de sværeste og hårdeste udfordringer vi møder i livet kan ende med at blive de største gaver, hvis vi får hjælp til at bearbejde de svære følelser og får støtte til at skabe nye støttende handlemønstre.

Hvis jeg kan – så kan du også, men ingen af os kan gøre det alene.


Efter min uddannelse som coach oplevede jeg, at jeg ofte manglede en metode til at forløse de dybereliggende blokeringer og traumer, som er afgørende for virkeligt at kunne bryde de dårlige handlemønstre, som vi alle har – uanset hvilken fortid vi har med os.


Jeg videreuddannede mig derfor til Psykoterapeut med speciale i Tankefeltterapi og Traumeterapi for at få en metode til, at forløse de ubehagelige følelser der styrer vores destruktive mønstre, så vi kan blive i stand til at skabe harmoniske relationer og et liv vi generelt er glad for.

Uanset om det er i familien, blandt venner, i parforholdet eller på arbejdet at du oplever udfordringer, så er det så absolut muligt at skabe de forandringer du længes efter. 

For mig er der simpelthen ikke noget bedre end at opleve en klient eller et par som får glæden og kærligheden tilbage og som kommer stærkere ud på den anden side.


Fra mit kontor på Amager i København tilbyder jeg parterapi, psykoterapi, tankefeltterapi og behandling af angst eller stress.

Det er til dig som føler dig utilfreds med dit liv, kæmper med ubehagelige følelser eller tanker, hænger fast i dårlige handlemønstre, oplever konflikter i parforholdet og som har brug for hjælp til at komme videre.


Mine uddannelser:


  • Reg. Psykoterapeut hos Lars Mygind (og medlem af FaDp).
  • Uddannet og certificeret Tankefeltterapeut & Traumeterapeut hos Lars Mygind.
  • Uddannet og certificeret Master i Parterapi & Familieterapi hos HEG.
  • Uddannet og certificeret Transbiologisk Traumeterapeut hos Lars Mygind.
  • Uddannet og certificeret stressbehandler hos Stressambassadøren.
  • Uddannet og certificeret METAsundheds Master practioner hos Lars Mygind.
  • Uddannet og certificeret Life Coach hos Sofia Manning.
  • Uddannet og certificeret Business Coach hos Sofia Manning.


Derudover har jeg mere end 2000 sessioner bag mig samt personlig erfaring indenfor de områder jeg arbejder med, så min erfaring er meget bred og går dybt.

Online kurser fra Karina Nissen

Lær at leve godt af din passion

Karina Nissen

Lær at leve godt af din passion

3.000,00 kr.
Online Forløb - Dit Indre Kompas

Karina Nissen

Online Forløb - Dit Indre Kompas

2.995,00 kr.