billede af Majken Garver

Instruktør

Majken Garver

Selvstændig - Ekspert i børne og familiekommunikation

Om

Jeg hedder Majken og jeg er ekspert i familiekommunikation

Jeg hjælper mødre til børn med udfordringer, i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen, med at bruge DIN kommunikation som et redskab, til at mindske konflikter med dit barn og så du kan få mere overskud i din hverdag.

Det gør jeg ved at kombinere mine 9 års erfaring med, at arbejde med sårbare mennesker i alle livets situationer og med min uddannelse som social og sundhedsassistent med overbygning indenfor neuropædagogik og neuropsykologi samt børne- og ungecoach.


Relevant erhvervserfaring

Social- og sundhedsassistent på bl.a. neurologisk afdeling på Esbjerg sygehus (3 år)

Social- og sundhedsassistent på psykiatrisk bosted (4 år)

Social- og sundhedshjælper hjemmeplejen (2 år)


Uddannelse

Social- og sundhedsassistent

–    Efteruddannet i neuropædagogik og neuropsykologi fra den diplomske pædagogikuddannelse

Færdiguddannet børne og unge coach i 2023


Min passion

har tidlig været at hjælpe andre mennesker, i deres sårbare tidspunkter i deres liv. Nu har jeg valgt at kombinere ALT det jeg synes er spændende og sammensætte lige præcis sådan, så jeg kan hjælpe dig som mor, lige præcis der hvor du er. Jeg har selv stået i samme situation det jeg selv har gjort, for at få genvundet selvtilliden og stå stærk i mig selv, er primært at bruge MIN kommunikation som et stærkt redskab.


Jeg elsker at vise hvordan kommunikation i sin helhed kan bruges som et stærkt værktøj, til at nedbringe konflikter. Jeg oplever også at mine kunder får skabt en naturlig bevidsthed omkring sig selv, fordi de få øje på helt unikke kompetencer de selv besidder. Jeg elsker at tænke ud af boksen, det kan jeg mærke at giver en glæde og mening for mine kunder.


Det står mig meget nært at kunne gøre en forskel for andre forældre. Og det er ikke en ubegrundet motivation. Jeg mor til to og gift med Peter. Igennem 5 år har vi, som familie, haft udfordringer med at få den rette hjælp til vores datter. Jeg har i stedet måtte trække på min uddannelse og erhvervserfaring for at finde de redskaber og rutiner, der kan hjælpe vores datter og familien som helhed.


Forløbet - forstå dit barn

er derfor ikke bare højtlæsning fra en fagbog. De redskaber og hjælpemidler, jeg deler med dig, er testet i hverdags sammenhænge, hvor vi selv har været udfordrede – og hvor vi har fundet en vej og fortsat finder nye stier.


Jeg brænder for, at du også finder din vej som forælder og omsorgsperson, for jeg ved, hvor svært det er at få hverdagen til at hænge sammen, når ens barn mistrives.


Jeg glæder mig til at dele min viden og erfaringer med dig.

Online kurser fra Majken Garver

Børn og madglæde - lær at skabe madglæde omkring dit barns måltider

Majken Garver

Børn og madglæde - lær at skabe madglæde omkring dit barns m..

249,00 kr.
Lær at berolige dit barns nervesystem

Majken Garver

Lær at berolige dit barns nervesystem

249,00 kr.