billede af Sanne Lykke

Instruktør

Sanne Lykke

Personlig træner og Kostvejleder

Om

Certificeret international personlig træner, via Træner Akademiet, hvilket sammen med mange års trænings erfaring giver mig redskaberne til, at hjælpe dig med at nå dit drømmemål.

Den grundige anatomiske del af uddannelsen gør, at jeg har en bred forståelse for kroppens bevægelse og der igennem kan se hvilke områder der skal fokus på, for at opnå det bedste resultat.


Udover Personlig træner er jeg igang med Kostvejleder uddannelsen. Også her er det igennem Træner akademiet, da fagligheden er i absolutte topklasse og jeg derigennem mener, jeg kan videregive de bedste redskaber til dig, om sammen med træning vil gøre at du når netop det mål du drømmen om.


Igennem Lumant ønsker jeg at skabe en platform for online træning, hvor du bliver guidet igennem med videoer. Træn hjemme i stuen, på terrassen, i sommerhuset eller hvor du ønsker. Nemmere bliver det ikke.

Jeg garanterer for høj puls og sved på panden.

Sammen bliver vi stærkere.

Har du spørgsmål til kurserne eller ønsker du et forløb hos mig, så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.


Personligt har jeg selv været alle tænklige "kvik kure" igennem, med det resultat at jeg tog det hele på igen og mere til. Jeg manglede energi og overskud i hverdagen som mor. Blev forpustet bare ved tanken om at kravle rundt sammen med ungerne på legepladsen. Men med den korrekte vejledning og træning, vendte det hele rundt. Både krop og sind har rykket sig til nye højder og i en alder af 43 år og mor til 2, har jeg det bedre end nogensinde. Så hvis du ønsker en hverdag med mere overskud og energi, så lad mig hjælpe dig på vej. Det er hvad jeg brænder for!

Online kurser fra Sanne Lykke

Nem hjemmetræning for begyndere!

Sanne Lykke

Nem hjemmetræning for begyndere!

99,00 kr.