billede af Shirley Lausen

Instruktør

Shirley Lausen

Psykoterapeut MPF, avanceret hypnoterapeut, Master Coach

Om

Her kan du blive set, hørt, mødt og anerkendt - for sådan er jeg.


Når du vælger mig, som din terapeut, får du ikke kun en terapeut med stor faglighed og en lang række uddannelser og kurser bag sig.


Du får også et nærværende menneske, som gerne vil møde dig præcis, hvor du er - med omsorg, anerkendelse og en forståelse af, at du er helt unik og perfekt, præcis som du er. Og at det er dine oplevelser, tanker og følelser, der skaber dine udfordringer - ikke dig.


Du behøver ikke være alene med de svære ting.


Hos mig findes der ikke tabuer. Det betyder at alt, hvad du har brug for at tale om, det må du hos mig. Helt uden fordømmelse.


For "hemmeligheder" stjæler energi indefra, og ofte er det kun inde i dine tanker begræsningen findes. Jeg lytter gerne - også til det du tror du ikke må sige.


Du kan lige så godt få det bedste ud af livet (for det føles rarest, og sjovest), og jo mere tid og energi du bruger på at tackle de svære perioder alene, og mindre tid og plads er der til trivsel.


Tryghed er et nøgleord hos mig.


Min grundtanke om menneskers trivsel, handler om at tryghed er nøglen til din udvikling, derfor gør jeg meget for at hjælpe dig til at finde tryghed, også mens du er hos mig.


Jeg er 42 år gammel og har selv levet et liv, hvor livets store udfordringer i perioder har taget min energi og mit fokus. Og der har jeg også selv fundet ud af, at jeg havde brug for andre til at hjælpe mig med nye perspektiver, redskaber, støtte og anerkendelse, hvis ikke disse perioder skal blive langvarige - måske permanente.


Ingen af os skal klare alting alene. For vi gror bedst i samarbejde og inspiration fra hinanden. Stort set alt, hvad du har lært gennem livet, har du lært af nogen. Derfor har vi brug for, flere gange i livet, at have kontakt til en, der kan lære os noget om os selv - fx. en terapeut.


Du er kun alene med dine udfordringer, hvis du vælger at være det


Det er styrke, at kunne række ud og bede om hjælp. Og det er styrke, at arbejde med sig selv, og vælge at skabe trivsel, frem for mistrivsel. Og vores fornemmeste opgave her i livet, er at tage lederskab for det vi gerne vil opnå - ikke nødvendigvis helt alene, men i et samarbejde, så du når hurtigere til dit mål om at få det bedre og opleve mere trivsel, glæde og tilfredshed.


For du kan helt sikker bilde dig selv ind, at det er lettere, at tumle med det selv og gemme dig med dine udfordringer. Men det er egentlig bare spild af tid, for så tager det længere tid at hele i sidste ende. Og hvis du tackler tingene alene altid, har du kun dine egne redskaber, tanker og perspektiver at arbejde med.


Så, hvis du ser dig selv som et stærkt menneske, så træf et stærkt valg om, at hjælpe dig selv, ved at få den rette hjælp fra en anden, så du kan komme igang med at trives i livet.


Nogle af mine faglige kompetencer:


Jeg elsker at være på uddannelse og kurser, så listen er lang. Men jeg har valgt det ud, jeg tænker er relevant for dig at vide.


Uddannelser:


Psykoterapeut MPF


Master Coach


Parterapeut


Avanceret hypnoterapeut


DAT terapeut


Metakognitiv terapeut og træner

Online kurser fra Shirley Lausen

FIHRN Rygestop med hypnose og fokus

Shirley Lausen

FIHRN Rygestop med hypnose og fokus

3.000,00 kr.