Det lærer du

Healing af dine chakraer

Harmoni i din krop og dig både fysisk og mentalt

Større bevidsthed

Affirmationer til hvert chakra

Forudsætninger

  • Kunne afspille lydfil

Indhold

14 lektioner 48m 10s

8m 2s
6m 33s
7m 27s
6m 35s
7m 18s
7m 21s
4m 54s

Beskrivelse

Har du ofte frygt omkring din økonomi? Har du lavt selvværd? Har du svært ved at udtrykke dine meninger? Døjer du med allergi og eksem.


Så kan det være du har ubalance i dine chakraer.


Chakraer er energicentre i vores krop. På sanskrit betyder chakra “hjul”. Chakraerne er energihjul, der opsamler og fordeler energi i vores system blandt andet via nervebanerne og meridianbanerne. Chakraer svinger og vibrere med forskellige frekvenser. Det er den frekvens, der giver chakraet dets farve. Jo højere chakra jo højere frekvens.

Det er dit forbindelsescenter for krop, sind, energi og bevidsthed


På dette kursus får du en bedre forståelse af de enkelte chakraer, deres betydning, og hvilke områder både fysisk og mentalt de påvirker dig. Jeg introducerer dig til hvilke krystaller, æteriske olier og affirmationer som passer til, og sidst men ikke mindst modtager du en kraftfuld lydhealing til hver af de 7 chakraer.


Styrk din energi og din fysiske krop med lydhealing, når og hvor det passer dig. Det tager kun 1o min hver dag.

Din instruktør

billede af Sjælens tone
Sjælens tone
Fløjtenist, fløjteterapeut og foredragsholder

Sjælens tone – bygger bro mellem himmel og jord.


Jeg har udviklet min helt egen og unikke healing, hvor jeg bygger bro mellem himmel og jord og åbner menneskers hjerter ved hjælp af fløjtens intuitive toner. Jeg brænder af hele mit hjerte for musikken og fløjtens vidunderlige toner, og ikke mindst for at hjælpe DIG med at udvikle dine potentialer, slippe din sorg, din stress, din stilstand, lige præcis det, som du har brug for, gennem denne smukke og kraftfulde musik


Læs mere på www.sjælens-tone.dk

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Birgit G
8 måneder siden
"Meget spændende kursus, som jeg slet ikke er færdig med endnu. Men det jeg har prøvet indtil videre, har været godt og meget virkningsfuldt. Giver først og fokus og ro og en rolig vejrtrækning."

Sådan styrker du dine 7 chakraer

497,00 kr.