Det lærer du

Du lærer at forstå Løvens energi og arketyper dybere.

Du lærer at anvende Løvens egenskaber i din personlige udvikling og dagligdag.

Du lærer at identificere og transformere mønstre og udfordringer i dit liv ved hjælp af Løvens indsigter.

Du lærer at integrere astrologi og spiritualitet i din personlige vækstproces.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger nødvendige for at deltage på kurset.

Indhold

19 lektioner 24m 17s

12m 25s
4m 3s
7m 49s

Beskrivelse

Velkommen til "ALT OM LØVEN" – dit onlinekursus i astrologi og personlig udvikling.


Hvad får du ud af kurset?

Dette kursus er din nøgle til at udforske dybderne af Løvens energi og finde nye perspektiver på dig selv. Vi vil arbejde med at identificere og forstå Løvens arketyper, både i vores indre og ydre verden. Ved at bryde igennem dine egne blinde pletter kan du transformere dine mønstre og skabe personlig vækst.


Kursusstruktur:

Selvstudie: Tag kurset i dit eget tempo og leg med de medfølgende øvelser.

Rig kilde af viden: Du vil modtage PDF-tekster, øvelser og inspiration om stjernetegnet Løven og de temaer, det repræsenterer, herunder bonusmaterialer.

Praktisk anvendelse: Ekstra moduler vil guide dig i at anvende Løvens energi i dit job, karriere, kost, krop og mere.

Efter købet får du livstidsadgang til kurset. Dette betyder, at du kan vende tilbage, genbesøge specifikke dele uden ekstra omkostninger. Du kan følge dit eget flow i din personlige udvikling.


Er dette kursus for dig?

Du ønsker at forstå Løvens energi dybere og ønsker at integrere dens egenskaber i dit liv.

Du er nysgerrig på astrologi og spiritualitet og ønsker at bruge dette i din personlige vækst.

Du vil have en praktisk tilgang til at anvende Løvens energi i din dagligdag.

Du tager din personlige udvikling alvorligt og ønsker at arbejde med udfordringer på en ny måde.


Dette kursus er en unik mulighed for at udforske astrologi og personlig udvikling på en struktureret og inspirerende måde. Din investering på kun 595 kr. giver dig ubegrænset adgang til kurset, inklusive fremtidige opdateringer.


Tag kurset i dit eget tempo, og lad Løvens energi guide dig på din rejse mod personlig vækst.


OBS: Dette online kursus er en del af det store forløb "Dit indre univers - 12 trin til en ny version af dig".

Din instruktør

billede af Pernille Ørskov
Pernille Ørskov
cand.jur./jurist, astrolog, selvstændig

Måske du kender det. At have forestillet dig, hvordan dit liv ville se ud som voksen. En masse drømme og en masse planer. Men det går sjældent, som vi planlægger. Vi kigger rundt og synes, at andre har meget mere styr på deres planer end os. Vi sammenligner og glemmer at gå vores egen vej. Eller erkender, at det vi vi drømte om, faktisk ikke giver os den følelse, vi drømte om. Bliver desillusioneret og tror, at den følelse ikke er for os. Når det vi egentlig skal er at slippe planerne og kontrollen og blive ved med at gå efter den følelse, vi drømte om.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville have en blog om astrologi og spiritualitet og lægge horoskoper for folk, nu jeg oprindelig er uddannet jurist og har været erhvervsadvokat i 15 år. Men sådan er livet så finurligt og fantastisk. Ikke kun for mig men også for dig.

Livet er en vild rejse, fuld af udfordringer, der kræver styrke og mange tårer, men også med mulighed for udvikling og læring og potentialet til at gøre os gladere, roligere og lykkeligere end nogensinde før. Det er hvert fald det astrologien har gjort for mig. Jeg er mig. Præcis lige så usikker, sårbar og fortumlet over livet, som alle jer andre og ligeså stærk som de sejeste jeg kender. Jeg er både indadvendt og udadvendt. Fuld af energi og hende der gemmer sig herhjemme fra verden. Hende der så gerne vil gå med flowet, men stadig er lidt for utålmodig og optaget af at kontrollere tingene. Og så er jeg nysgerrig - mega nysgerrig.


Derfor:

Har jeg min egen virksomhed så jeg har tid til at trække vejret, leve, føle og tænke,

Er jeg mor til en dejlig dreng, der synes hans mor er lidt (meget) tosset en gang imellem,

Elsker jeg yoga og det det gør ved min krop og mit sind,

Er jeg tidligere balletdanser, og nu hende der giver den gas på et dansegulv, når jeg kan, fordi jeg er vild med det musik kan gøre ved vores krop og humør,

Er jeg cand.jur./jurist, tidligere erhvervs advokat med møderet for Landsretten med en Mini MBA i bagagen og rådgiver virksomheder med skønne iværksættere, freelancere og selvstændige, fordi de brænder for noget,

Er jeg astrolog, fordi den indsigt og mulighed for personlig udvikling der ligger i stjernerne, overrasker mig hver dag.


Jeg forsøger at holde begge ben på jorden, have ben i næsen men også at fodre min indre enhjørning.

Jeg har masser af ord og mine blog indlæg kan være lange, men jeg kan også skære ind til benet og vil helst gøre spiritualitet, rådgivning og formidling så konkret som muligt.

Min stil er intuitiv og løsningsorienteret, da jeg tror på, vi selv har ansvaret for, hvordan vi reagerer på livets skiftende omstændigheder, at vi alle kan udvikle og ændre os, og at vi alle har muligheden for at skabe det liv, vi ønsker.


Og så drysser jeg gerne både min viden om feng shui, chakraer, krystaller, kroppen og andet godt ned over det hele.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Pernille Ørskov

Alt om stjernetegnet Løven

595,00 kr.