Det lærer du

Større Indsigt i symptomer på anoreksi

Forståelse for de indre mekanismer hos den ramte

Indblik i det kognitive funktionsniveau og hvorfor det er vigtig viden

Vigtige fokuspunkter i behandlingsarbejdet

Grundsten i det professionelle arbejde

Forudsætninger

  • Du behøver ikke andet end lysten til at lære mere om diagnosen anoreksi og hvordan du omsætter din viden til praksis.

Indhold

9 lektioner 41m 7s

19s
6m 30s
5m 50s
3m 21s
5m 2s
6m 50s
10m 13s
3m 2s

Beskrivelse

Kurset "Anoreksi i teori & praksis" er til dig, som arbejder med unge, hvor du kan være bekymret for, om en spiseforstyrrelse er på vej - eller måske allerede er der..


Kurset henvender sig også til dig, som arbejder med denne brugergruppe, men som ikke har gennemgående kendskab til, hvad det egentlig handler om eller har svært ved at forstå den unges sygdom.


Det er også til dig, som mangler redskaber til, hvordan du i praksis skal agere, når en ung er ramt af en spiseforstyrrelse, eksempelvis forældre eller pårørende til en spiseforstyrret,


Mit kursus giver dig et unikt indblik i og en bred forståelse for, hvad du skal være opmærksom på, hvor du skal være fastholdende og ikke mindst, hvilke tanker og følelser den unge kan være præget af.

Ikke alle med en spiseforstyrrelse har alle de punkter, jeg præsenterer i løbet af kurset - men langt de fleste lider under de fleste af symptomerne, jeg italesætter og fremhæver i løbet af kurset.


Så hvis du søger et unikt indblik og forståelse for spiseforstyrrelser og ønsker redskaber til hvordan du skal agere - Så er kurset her uden tvivl noget for dig!


Jeg håber at se dig på kurset!

Din instruktør

billede af Charlotte Huttel
Charlotte Huttel
Uddannet pædagog med speciale i spiseforstyrrelser

Jeg blev færdig uddannet pædagog i 2006 og har arbejdet specifikt med unge som lider af spiseforstyrrelser siden 2010. Jeg har arbejdet med nogle af Danmarks sygeste patienter- og har heldigvis også set mange komme godt ud på den anden side af sygdommen. De er startet i uddannelser eller arbejde og klarer sig godt den dag idag, uden at være en del af psykiatrien.

Jeg har arbejdet som psykiatriens forlængede arm og kender derfor en del til procedurer og arbejdsgange fra en ung får diagnosen, til den ambulante behandling samt eventuel indlæggelse både frivilligt og under tvang.


Mentalisering, psyko edukation og en indgående forståelse for lidelsen har været en stor det af min teori og metode. Årenes erfaring har gjort mig mere bevidst om, hvad vejen til helbredelse kan være.

Anmeldelser

4.7

4 Anmeldelser
100%
0%
0%
0%
0%
Charlotte H
et år siden
"Dette er et letforståeligt og indsigts rigt kursus, som giver et godt indblik i, hvad der kommer på spil, når en ung bliver ramt af en spiseforstyrrelse."
Lisbeth Z
et år siden
"Charlottes præsentation giver en grundlæggende viden og forståelse af hvad pårørende/netværk skal være opmærksom på, hvis de har et barn/ung som er i mistrivsel, samt en viden om, hvad der sker hos mennesket med en spiseforstyrrelse, hvad der er på spil hos den enkelte.
Fagpersoner får igennem Charlottes video et kendskab til, hvilken form for behandling/tilgang der kan være givtig for mennesket med en spiseforstyrrelse, samt redskaber til hvordan dette kan gøres."
Stine B
et år siden
"Med dette kursus har jeg som fagperson opnået en større indsigt i den magt en spiseforstyrrelse kan have over et menneske. Samtidig er jeg blevet klogere på de symptomer man som såvel fagperson som forældre skal være opmærksom på hos den unge. Endeligt giver kurset konkrete og brugbare råd til hvordan man skal omgås den unge i bestræbelserne på at hjælpe. Det er tydeligt at Charlotte Hüttel besidder en enorm erfaring og er særdeles kompetent hvis man skulle stå med et behov for yderligere vejledning."
Dorthe V
et år siden
"Charlottes online kursus giver rigtig fin gennemgang af hvad det vil sige at være spiseforstyrret, og hvad man skal være opmærksom på som behandler eller pårørende.
Jeg føler mig klogere på fx tegn på spiseforstyrrelse og hvordan den spiseforstyrrede bedst støttes og hjælpes efter jeg har set kurset."

Forstå og hjælp unge med spiseforstyrrelser - prævention, tidlige tegn og effektiv intervention

299,00 kr.