Det lærer du

Automatisk undertekstning af video direkte på telefonen ved brug af Artificial Intelligence (AI)

Design af undertekst med fonte, farver, størrelser og baggrunde på telefonen

Placering af undertekster i kompositionen

Formatering af samme video i forskellige udsnit

Forudsætninger

  • Alt du behøver for at deltage er din telefon og en app du kan teste gratis.

Indhold

4 lektioner 12m

12m

Beskrivelse

Træt af dyr eller tidskrævende manuel undertekstning af video?


Så lær at undertekste med appen, der på sekunder klarer paragrafferne for dig, og som endda kan oversætte din tekst til andre sprog, hvis du speaker din tekst på engelsk.


Lær det lige her online - eller på en af MOBILVIDEOs fysiske workshops, se: https://www.mobilvideo.dk.


AI-teknologi har nemlig for nylig gjort det forbi med langsom, bøvlet eller dyr undertekstning af video.


Nu kan du nemlig optage, transcriberer/undertekste og uploade dine video inden for minutter - automatisk. På både Android og iPhone: Smart da manuel undertekstning er ekstremt tidskrævende.


Og det er altid enten dyrt eller tidskrævende at få andre til at undertekste video.


Omvendt er undertekstning af video essentielt, da 85 % ser video uden lyd, fx fordi de ikke vil forstyrre andre i bussen eller til mødet.


Desværre er der mange AI-apps på Playstore/Appstore, der lover guld og grønne skove, når app-producenterne påstår, at deres talegenkendelse (AI) kan aflytte din videospeak og automatisk undertekste din video på sekunder.


Men:


ENDELIG er der kommet en app på markedet, der holder, hvad den lover. Og det kan du endda forsikre dig om (før køb) ved at downloade og teste appen gratis i 3 dage. Rigelig med tid til at du kan lære at bruge appen, hvis du ser kurset.


DET KAN APPEN OGSÅ

Herudover kan du designe fonte, eksportere dine Srt.filer (tekstfiler) separat, tilpasse skrifttyper og farver eller tilføje fotos og logo.


SPAR TID & PENGE

Appen er en smule vanskelig at bruge i starten, inden man har testet sig frem til det optimale workflow. Eller lært det på et videokursus, blink, blink. Derfra er det nemt. Kurset er selvfølgelig din sikre genvej til en god oplevelse.


Med investeringen i autotekst-applikationen sparer du timevis, når appen ved hjælp af Artificial Intelligence (AI) aflytter din speak og automatisk undertekster din video på sekunder.


Alt du selv skal gøre, er at rette et par store bogtaver til små bogstaver, og ellers sætte et komma, hist og pist, noget som, når du er fortrolig med appen efter kurset kun vil tage dig et par minutter (i modsætning til de timer, du ellers ville bruge på manual undertekstning!).


INDSÆT FIRMALOGO OG FORMATER DIN VIDEO I FORSKELLIGE UDSNIT

Appen kan et par andre MEGET smarte ting - fx kan den indsætte logo og formatere din video til forskellige udsnit. relevant, hvis du bruger din video på tværs af Youtube, Instagram og fx Linkedin


SPROGVERSIONERING FRA ENGELSK TIL FLERE SPROG

Indtaler du din video (-speak) på engelsk, kan appen ovenikøbet oversætte din undertekst til en række europæiske og asiatiske sprog. Super relevant, hvis du er på flere markeder og vil spare tid og/eller dyr oversættelse.


KØB KURSUS & SPAR UGEVIS MED AT LEDE OG TESTE APPS

Tager du MOBILVIDEOs kursus i brug af appen, slipper du for at lede og teste apps i ugevis. Du finder den rigtige app i første hug og får kendskab til alle appens funktionaliteter ... på blot 12 minutter. Herefter skal du måske træne med appen i et par timer, og så er du ellers kørende.


Du kan repetere kurset i 90 dage, så selvom du ikke har tid lige i dag, kan du med fordel købe kurset nu og være helt klar, når du får tid.


PRISER FOR APPEN (august 2023)

Du kan downloade og prøve appen gratis i 3 dage. Derefter koster den 390 kr. per år (2023 pris).


Ingen af abonnementerne er "dyre" med tanke på den sparede tid (= penge), når du slipper for timelang manuel tekstning.


God fornøjelse!


NB. Jeg får ingen royalties fra udgiveren for at reklamere for - eller undervise i - appen.

Din instruktør

billede af Thomas Dahl Nordlund
Thomas Dahl Nordlund
Mobilvideospecialist

Med undervisning af mere end 1000 kursister siden 2014 er Thomas Dahl Nordlund en af mobilvideopionererne og eneste fuldtids underviser i Danmark - kombineret med hans store erfaring fra tidligere ansættelser som kommunikationsansvarlig, SoMe Manager og videograf er han altid - off line og online - leveringsdygtig i mobilvideokurser med 4,7 stjerner på Truspilot til den professionelle kommunikatør, som har opdaget at håndholdt videokommunikation online betaler sig på bundlinjen.


SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR GRATIS VEJLEDNING?

Kontakt Thomas via thomas@mobilvideo.dk eller på 20 99 65 98 og læs mere om MOBILVIDEOs talrige tilbud inden for kurser, foredrag og produktion på: www.mobilvideo.dk


De bedste hilsener

MOBILVIDEO.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lær automatisk video-undertekstning med din iPhone eller Android og Artificial Intelligence (AI-teknologi)

395,00 kr.