Det lærer du

At forberede dig til dit rygestop, så det bliver lettere for dig.

At opnå ro og balance uden cigaretter.

Værktøjer der kan dæmpe rygetrangen og ændre dit fokus.

Selvhypnose lydfil til rygestop. Forbliv røgfri i fremtiden.

Forudsætninger

  • For bedst effekt forudsætter det at du har taget beslutningen om at blive røgfri. Det er ikke nok at din kæreste eller ægtefælde ønsker at du skal stoppe. Det skal oprigtigt være dig der ønsker det.

Indhold

5 lektioner 35m 32s

15m 44s
4m 4s
15m 44s

Beskrivelse

Har du prøvet at stoppe med at ryge før, men kæmper stadig med din rygetrang, og ønsker at blive røgfri? Dette mini kursus kan være løsningen, du har ledt efter.


Det er til dig der har taget beslutningen om at du vil være røgfri og ikke længere vil lade cigaretterne styre dit liv. En beslutning der vil være god for både din sundhed og din økonomi.


Så tøv ikke med at tage hul på dit rygestop i dag, og få hjælp til at opnå et sundere og mere frit liv uden cigaretter.

Din instruktør

billede af Heidi - Joy of life
Heidi - Joy of life
Hypnoterapeut

Jeg hedder Heidi og er hypnoterapeut. Jeg hjælper mennesker til øget mentalt overskud og livsglæde uden lange terapiforløb.


Hypnoseterapi er et fantastisk og effektivt værktøj, der kan skabe positiv forandring i dit liv, dine følelser samt afhjælpe forskellige problematikker.


I min klinik arbejder jeg dybdegående med fokus på årsagsbehandling, ikke kun symptombehandling. Jeg kombinerer ofte hypnoseterapien med NLP teknikker, for at gøre den endnu mere effektiv.


Jeg hjælper med at ændre uhensigtsmæssige handlemønstre, negative følelser og dårlige vaner. F.eks. stress, angst, fobier, lavt selvværd, vrede, allergi, sukkertrang m.m.


Mine specialer er : Stress, angst og fobier


Se gerne mere på min hjemmeside www.joyoflife.dk eller kontakt mig på: heidi@joyoflife.dk


Grunden til at jeg blev hypnoterapeut er at jeg har mærket på min egen krop hvor stor en forandring man kan skabe for sig selv, ved at arbejde med sindet.


Jeg gennemgik tidligere en svær periode i mit liv, præget af ked-af-det-hed, tårer, og bekymring. Derfor begyndte jeg at arbejde med mit mindset dagligt, og ændrede mit fokus fra de negative tanker, til følelser af glæde og taknemmelighed.


Det gjorde en kæmpe forandring i mit liv og løftede mig fra krisen. Efterfølgende kom jeg ud på den anden side med mere overskud, styrke og glæde end jeg havde følt længe.


Jeg er taknemmelig for den periode, der gav mig lysten til at træde ud i vækst og gøre en forskel for andre mennesker. Sindet er fantastisk og powerfuldt, og det vil jeg gerne give videre.


Jeg brænder for at hjælpe mennesker og gøre en forskel for dem.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Rygestop - Bryd rygekæden

900,00 kr.