Det lærer du

Du bliver mere bevidst om, hvad vaner er

Du bliver forhåbentlid skubbet lidt til i forhold til dine overbevisninger

Måske lærer du noget nyt om dig selv

Din evne til at stille dig selv de rigtige spørgsmål bliver styrket

Forudsætninger

  • Denne video er for alle, der ønsker personlig udvikling. Hvis du har et ønske om forandring, så kan det være, at din rejse starter her.

Indhold

1 lektion 11m 59s

11m 59s

Beskrivelse

Vaner er noget, vi alle har, men som kun meget få tænker over eller taler om. Det er skræmmende, når vi ved, at det er vaner, der overvejende er årsag til at mennesker ikke får det liv, som de drømmer om. I denne korte video stiller vi skarpt på hvad vaner egentlig er, og jeg udfordrer dig til at begynde at tænke i lidt andre baner, end du måske gør i dag. Velkommen indenfor :-) Det er er dit første skridt til en sundere tankegang...

Husk at bedømme denne video!

Din instruktør

Vi arbejder med personlig udvikling på flere planer. For os er det centrale at hjælpe andre mennesker med at nå deres mål og få succes med det, de drømmer om. Vi har begge en masse erfaring med i bagagen, som er vores bagstøtte, når vi skal hjælpe andre mennesker med at skabe forandring i livet. Vi udfordrer folk til at anskue deres liv og hele deres verdensbillede fra andre og ofte mere nyttige perspektiver. Vi giver ikke folk løsningen på deres udfordringer, da vi jo ikke kan vide, hvilken løsning der er rigtig for andre mennesker. Vi hjælper derimod til klarsyn ved at nedbryde de "blinde vinkler", hvorved en masse nye muligheder kommer til syne. I bund og grund handler al personlig forandring om, at man som menneske bruger sine egne ressourcer på at få skabt det liv, man ønsker. Ingen andre kan tage dine "armbøjninger" for dig. Med andre ord, så er det DIT ansvar, at skabe den forandring du ønsker.

Anmeldelser

4.2

2 Anmeldelser
50%
50%
0%
0%
0%
Anna G
10 måneder siden
Rene N
et år siden

Bryd vanerne & Lev livet

334,00 kr.