Det lærer du

Bedre fysisk form

Mere mentalt overskud

Bedre nattesøvn

Mere tilfreds med din krop

Forudsætninger

  • At du ejer et par løbesko, der er mindre end 1 år gamle
  • At du er i stand til at løbe 2-300 meter

Indhold

27 lektioner 1t 24m 40s

7m 26s
10m 15s
7m 45s
4m 23s
20m 14s
3m 15s
10m 27s
6m 33s
7m 43s
6m 39s

Beskrivelse

Træning er simpelt.

Jeg ærgrer mig over at så mange mennesker gør det så indviklet.


I 2018 havde jeg ikke selv energi til at træne, og hørte mig selv sige alle de undskyldninger, jeg hørte fra omgivelserne, på hvorfor træning ikke var muligt for netop DEM.

Indtil da havde jeg altid haft tid & lyst & energi til at træne.


Jeg brugte 1 år på og alle mine evner og erfaring til at finde en vej tilbage til god fysisk form og mentalt overskud.

Nu er metoden klar til dig!


Alt det bedste af min viden har jeg nu omsat i dette online-kursus, som jeg ønsker at dele med så mange som muligt. Måske også dig?

Din instruktør

billede af Christina Schnohr
Christina Schnohr
Ph.d. og 36-dobbelt Danmarksmester i atletik

Vedholdenhed er nøglen til succes med al træning.

Vedholdenhed i træning føjer både år til livet og liv til årene.

At være vedholdende kræver at du trækker i håndbremsen, når du træner, og onlinekurset beskriver en effektiv træningsmetode til det.

Træningsmetoden du lærer i dette kursus er så simpel, at du ikke vil tro, at den kan give så gode resultater.


Kurset beskriver de 15 uger, som træningsforløbet varer. Gennem forløbet udvikler du din fysik langsomt, og du vil ikke tro så langt du kan nå på under 15 minutters daglig træning.

Bogen er en guide i livsstilsomlægning som du har savnet, og som vil følge dig. Når "livet rammer" og træningen ikke passer ind pga travlhed, rejser, arbejde, børn, sygdom, skader. Så har du en metode, som let og hurtigt hjælper dig i gang igen. Uden dårlig samvittighed.

Onlinekurset er et forløb på ca. 15 uger, men i princippet en rejse, du ikke kommer hjem fra.


Christina Schnohr er ekspert i personlig effektivitet og Danmarks mest vindende atletikudøver med 36 danske seniormesterskaber i bagagen. Hun har fortsat danske ungdomsrekorder på 100 m, og har siden hun lagde sin elite-atletikkarriere på hylden gennemført 15 maraton og ultramaratonløb (op til 100 km).

Efter at have undervist i personlig effektivitet, tidsstyring og hvordan man eliminerer overspringshandlinger i flere år, har hun kombineret sin unikke viden om træning med de lavpraktiske metoder, som hjælper mennesker med at få gjort dét de ønsker at gøre.

Og nu er hendes kærlige opmærksomhed rettet skarpt imod de dobbeltarbejdende mænd, der ønsker at føle sig sundere og stærkere.


Resultatet af hendes arbejde er det perfekte træningsprogram for de travle typer, som ønsker at slippe det overskydende på kroppen – eller gå fra OK til MEGA SPRØD krop.

Christina er alenemor til tre og ved hvordan en sund krop i et balanceret sind hjælper med at klare hverdagens udfordringer. Christinas kendskab til psykologiske mekanismer om vaner og adfærd – og hvordan man kan ændre dem – løfter dig til en stærkere og sundere udgave gennem hendes simple træningsforløb.


Kurset er især til dig, der jonglerer dine roller i hverdagen og med et travlt job, hvor tiden er den begrænsende faktor for at få lavet motion.

I dette kursus får du Christina som din personlige træner – og det vil være den sidste træner, du nogensinde får brug for.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Buckle Up! Løbetræning

975,00 kr.