1. Hjem
  2. Sundhed og træning
  3. Løbetræning
  4. Buckle Up! Løbetræning
billede af online kurset: Buckle Up! Løbetræning

Buckle Up! Løbetræning

Træningsforløbet til den travle type!

975,00 kr.

Det lærer du

Bedre fysisk form

Mere mentalt overskud

Bedre nattesøvn

Mere tilfreds med din krop

Det får du:
  • 1t 25m indhold - on demand

  • 7 filer til download

  • Ubegrænset adgang

  • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

27 lektioner 1t 24m 40s

Velkommen til Buckle Up!

Videohilsen til at begynde med

Velkommen ombord!

Ugens opgaver - B

Videohilsen, der beskriver selve træningsmetoden

De tre levels, som Buckle Up! består af

Skabelon (eller skema) til at registrere din træning på

Ugens opgaver - U

Videohilsen om vigtigheden af et community

Ugens opgaver - C

Videohilsen om den vigtige krisehjælp!

Øvelsesark til at yde krisehjælp til dig selv

Ugens opgaver - K

Løbetekniktræningen "Find Your Fast"

Bonusvideo - pas på dig selv

Ugens opgaver - L

Videohilsen om det videnskabelige grundlag

Øvelsesark hvor du lukker videnskaben ind i dit træningsforløb

Ugens opgaver - E

Videohilsen om alle undskyldningerne

Øvelsesark der får bugt med dine undskyldninger - én gang for alle!

Ugens opgaver - U

Den vigtigste videohilsen på hele kurset!

Øvelsesark om den vigtige psykologi

Ugens opgaver - P

Den - deprimerende - afslutning på træningsforløbet

Dine sidste opgaver. Næsten...

Beskrivelse

Træning er simpelt.

Jeg ærgrer mig over at så mange mennesker gør det så indviklet.


I 2018 havde jeg ikke selv energi til at træne, og hørte mig selv sige alle de undskyldninger, jeg hørte fra omgivelserne, på hvorfor træning ikke var muligt for netop DEM.

Indtil da havde jeg altid haft tid & lyst & energi til at træne.


Jeg brugte 1 år på og alle mine evner og erfaring til at finde en vej tilbage til god fysisk form og mentalt overskud.

Nu er metoden klar til dig!


Alt det bedste af min viden har jeg nu omsat i dette online-kursus, som jeg ønsker at dele med så mange som muligt. Måske også dig?

Forudsætninger

  • At du ejer et par løbesko, der er mindre end 1 år gamle
  • At du er i stand til at løbe 2-300 meter

Din instruktør

Instructor

Christina Schnohr

Ph.d. og 36-dobbelt Danmarksmester i atletik

4 kurser

Vedholdenhed er nøglen til succes med al træning.

Vedholdenhed i træning føjer både år til livet og liv til årene.

At være vedholdende kræver at du trækker i håndbremsen, når du træner, og onlinekurset beskriver en effektiv træningsmetode til det.

Træningsmetoden du lærer i dette kursus er så simpel, at du ikke vil tro, at den kan give så gode resultater.


Christinas kursus er en guide i livsstilsomlægning som du har savnet, og som vil følge dig. Når "livet rammer" og træningen ikke passer ind pga travlhed, rejser, arbejde, børn, sygdom, skader. Så har du en metode, som let og hurtigt hjælper dig i gang igen. Uden dårlig samvittighed.


Christina Schnohr er ekspert i personlig effektivitet og Danmarks mest vindende atletikudøver med 36 danske seniormesterskaber i bagagen. Hun har fortsat danske ungdomsrekorder på 100 m, og har siden hun lagde sin elite-atletikkarriere på hylden gennemført 15 maraton og ultramaratonløb (op til 100 km).

Efter at have undervist i personlig effektivitet, tidsstyring og hvordan man eliminerer overspringshandlinger i flere år, har hun kombineret sin unikke viden om træning med de lavpraktiske metoder, som hjælper mennesker med at få gjort dét de ønsker at gøre.

Og nu er hendes kærlige opmærksomhed rettet skarpt imod de dobbeltarbejdende mænd, der ønsker at føle sig sundere og stærkere.


Resultatet af hendes arbejde er det perfekte træningsprogram for de travle typer, som ønsker at slippe det overskydende på kroppen – eller gå fra OK til MEGA SPRØD krop.

Christina er alenemor til tre og ved hvordan en sund krop i et balanceret sind hjælper med at klare hverdagens udfordringer. Christinas kendskab til psykologiske mekanismer om vaner og adfærd – og hvordan man kan ændre dem – løfter dig til en stærkere og sundere udgave gennem hendes simple træningsforløb.


Kurset er især til dig, der jonglerer dine roller i hverdagen og med et travlt job, hvor tiden er den begrænsende faktor for at få lavet motion.

I dette kursus får du Christina som din personlige træner – og det vil være den sidste træner, du nogensinde får brug for.

Anmeldelser

4.75

5 anmeldelser

100%
0%
0%
0%
0%

Ole F

8 måneder siden
"Det er så overskueligt at gå igang med Buckle Up! løbetræningen – der er nærmest ingen krav. Du kan gå igang selvom du ikke er motiveret. Min motivation er kommet undervejs, og den bløde opstart gør at det er et overskueligt projekt. Det bedste ved

Christinas forløb er, at den daglige indsats ikke er mere omfattende end at det er noget alle kan gå igang med. Før forløbet var det en udfordring for mig at komme ud på den ugentlige løbetur eller cykeltur. Det kunne tage flere timer at komme i tøjet.

Nu er det blevet en helt naturlig del af min dagligdag at løbe en kort tur. Det er også meget positivt at jeg ikke længere har behov for blodsmag i munden når jeg træner – for nu har jeg balance i min træning og føler mig sundere"

Sofus S

9 måneder siden

Eva

10 måneder siden
"Løb har altid været en del af min familie og svigerfamilie, og jeg var ked af at været røget ud af vanen med løb. Så da jeg faldt over Christinas træningsmetode tænkte jeg at det var forsøget værd, fordi metoden lød så simpel, og det var ikke så tidskrævende i en travl hverdag.
Det er simpelthen utroligt med den selvdisciplin jeg får, af at se det som et spil og skulle holde min streak, og jeg er glad for at det nu er en vane igen at løbe!

Der har været mange ture, der KUN blev løbet for at holde min streak. Der har været skønne ture, ture der bare skulle gennemføres, udfordrende ture i sne/is men fælles for alle ture er følelsen af glæde og tilfredshed når jeg tager løbeskoene af"

Brian H

et år siden
"Christinas kursus har lært mig hvor lidt der skal til for at få et succesfuldt træningsforløb.
Jeg tænkte det gælder om at løbe det jeg kan, altså at klø på, og der lærte Christina mig hvor langsomt det var godt at gå frem.

Christinas forløb har været det helt rigtige forløb at komme i gang med. Jeg tænkte at det var forfærdeligt at skulle ud hver eneste dag, og kun løbe så lidt. Rent mindsetmæssigt fik det mig til at prioritere om, jeg skulle planlægge hver eneste dag, som gav en mindsetændring, så det er blevet en ny vane.

Christina ved simpelthen hvad hun taler om, og får sin egen viden flettet ind i et tilpasset forløb for den enkelte. Jeg blev klar til halvmaraton på de 4 mdr kursusforløbet varer, det havde jeg ikke troet var muligt"

Emma

et år siden
"Jeg har været fitnessinstruktør og altid været aktiv, men aldrig været særlig vild med løb. Da jeg hørte om Christinas træningsmetode, tænkte jeg at den lød så simpel, at jeg tænkte det UMULIGT kunne gøre nogen forskel, når det ikke var længere ture.

Jeg vil så gerne holde mig i form, men vidste ikke hvordan jeg skulle komme i gang igen. Faktisk begyndte jeg for at modbevise metoden, og selvom jeg synes det er monsterhårdt at løbe, så er det så simpelt, og turene så hurtigt overstået, at jeg ikke kan finde på undskyldninger, for at lade være.

Allerede efter få måneder mærkede jeg en kæmpe positiv forskel i min fysik. Mine ben er stærkere og mere udholdende, min krop er mere formet og tonet og så er min vægt stabil. Jeg har døjet med svingende vægt førhen. Så jeg er virkelig glad for at have lært en effektiv træningsmetode, der passer SÅ godt ind i hverdagen"

Flere kurser fra Christina Schnohr

Løb for livet: Det ultimative begynderprogram for ikke-løbere

Christina Schnohr

Løb for livet: Det ultimative begynderprogram for ikke-løber..

222,00 kr.
Løbeeksperten Tekniktræningskursus "Find Your Fast"

Christina Schnohr

Løbeeksperten Tekniktræningskursus "Find Your Fast"

475,00 kr.
Tæm og Tøm din Indbakke - et kursus i mailhåndtering

Christina Schnohr

Tæm og Tøm din Indbakke - et kursus i mailhåndtering

975,00 kr.

Flere kurser indenfor Løbetræning

Løb for livet: Det ultimative begynderprogram for ikke-løbere

Christina Schnohr

Løb for livet: Det ultimative begynderprogram for ikke-løber..

222,00 kr.
Løbeeksperten Tekniktræningskursus "Find Your Fast"

Christina Schnohr

Løbeeksperten Tekniktræningskursus "Find Your Fast"

475,00 kr.
Gå til Løbetræning
Gå til Løbetræning

975,00 kr.