Det lærer du

Viden om demens og smerter

Hjælp til dine omgivelser

Lær at spotte smerter hos din nære med demens

Forstå Mai 10 - metoden

Forudsætninger

  • Lysten til at lære om demens og smerter samt hvordan du kan bruge Mai 10 metoden til observation af smerter hos personer med demens.

Indhold

3 lektioner 26m 51s

10m 39s
6m
10m 12s

Beskrivelse

GRATIS MINI-KURSUS!


Når din nære har demens, kan du opleve at din nære har svært ved at fortælle om sine smerter. Hvordan du kan spotte smerter hos din nære med demens, det kan du blandt andet se meget mere om i mini-kurset.


At være aktiv i foreningslivet og blive ramt af en demenssygdom, kan desværre betyde isolation og ende med følelsen af ensomhed. Men der er hjælp at hente. Lyt med når jeg taler om hvordan du kan hjælpe omgivelserne med at blive nysgerrige og aktive i livet med demens.


Du lærer også om Mai 10 metoden til brug ved observation af smerter.


Kurset er gratis og du kan få adgang over til højre.


De varmeste hilsner

Tina Jenny Kjeldsen

Din private demenskonsulent

Din instruktør

billede af Demenskonsulenten.dk
Demenskonsulenten.dk
uddannet demenskonsulent, SA coach, autoriseret social og sundhedsassistent samt demensfaglig leder

De sidste tyve år har mennesker med demens og deres pårørende været i hjertet af mit arbejdsliv. Jeg føler mig beriget og samtidig beæret over, at være tæt på mennesker og deres personlige historier fra livet. At jeg på denne måde har været og er en del af en danmarkshistorie, jeg ellers ikke ville være i nærheden af, gør mig ydmyg.


Jeg er uddannet demenskonsulent, SA coach og har efteruddannelser i sundhedspædagogik, neurorehabilitering og neuropædagogik. Som baggrund for det hele er jeg autoriseret social og sundhedsassistent. Jeg har været både demensfaglig leder og demenskonsulent. Jeg er kendt for at være praksisnær, tæt på og nær ved, hvilket har givet mig en stor faglig viden og en personlig indsigt, i mennesker der her brug for pleje og omsorg, deres pårørende, og i mennesker der arbejder med pleje og omsorg.


Jeg har også 32 års personlig erfaring som pårørende inden for senhjerneskade-området. Jeg lærte hurtigt at ”viden er magt”, hvorfor jeg lærte om hjernens spilleregler og lovgivningen. Denne viden har været mig til stor gavn, både som pårørende privat, og i mit arbejde med mennesker med demens.


Siden 1999 har jeg boet 3 generationer sammen, og 4. generation kom til i foråret 2021. Det er det mest meningsfulde og vidunderlige i hele mit liv. Jeg føler det som en gave at få lov at være nærved og tæt på mine forældre, mine børn og nu barnebarn.


Næstekærlighed er en ganske særlig værdig jeg har. Jeg mærker menneskers stemning, tilstand og trivsel. Og når jeg træder ind af døren træder jeg ind i dit liv, med ydmyghed og nærvær er jeg der på dine betingelser. Jeg gør hvad jeg kan for at se livet gennem dine øjne og formidler min viden i et let forståeligt sprog.

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Anzela U
8 måneder siden

Demens & smerter

Gratis