Det lærer du

Du lærer at håndtere og reducere nervøsitet, så du kan fremstå rolig og selvsikker under præsentationer.

Du lærer at forberede og strukturere din præsentation, så du kan formidle dit budskab klart og effektivt.

Du lærer at huske talen og bevare dit fokus, så du kan levere en sammenhængende og overbevisende præsentation, der opnår topkarakter.

Du lærer at fange dine tilhøreres opmærksomhed, skabe et varigt indtryk og efterlade dem med en følelse af engagement og indsigt.

Forudsætninger

  • For at deltage på kurset i effektiv præsentationsteknik er det eneste, du behøver, interesse og motivation til at lære. Det er vigtigt, at du er interesseret i at forbedre dine præsentationsevner og er motiveret for at lære og øve dig. Kurset henvender sig til dig, der går i udskolingen, gymnasiet eller universitetet, og ønsker at styrke dine færdigheder inden for præsentation og kommunikation.

Indhold

5 lektioner 19m 51s

1m 26s
3m 31s
5m 29s
5m 6s
4m 19s

Beskrivelse

Velkommen til vores kursus i effektiv præsentationsteknik! 🎤


Som kursist vil du få værdifulde redskaber til at mestre kunsten at stå foran klassen eller en eksaminator og levere en overbevisende præsentation. Uanset om du er i udskolingen, gymnasiet eller på universitetet, vil dette kursus give dig den nødvendige selvtillid og færdigheder til at imponere dit publikum.


Som kursist vil du lære at tackle nervøsiteten, som ofte følger med at skulle præsentere foran andre. Vi vil udstyre dig med strategier til at håndtere og mindske denne nervøsitet, så du kan fremstå rolig og selvsikker.


Desuden vil vi fokusere på forberedelsesteknikker, så du kan opbygge en stærk og sammenhængende præsentation. Du vil lære at strukturere dit indhold, huske talen og sikre dig, at dine budskaber når klart frem til dit publikum.


Under kurset vil vi også arbejde med selve præsentationen. Du vil få værdifulde tips og tricks til at fange dine tilhøreres opmærksomhed, levere din præsentation med overbevisning og skabe et varigt indtryk.


Udbyttet af dette kursus strækker sig langt ud over skolen. Det vil ruste dig til succes i din fremtidige karriere og enhver situation, hvor du skal kommunikere effektivt med andre.

Tag det første skridt mod at blive en dygtig og mindeværdig taler ved at tilmelde dig vores kursus i effektiv præsentationsteknik i dag!

Din instruktør

billede af Osama Salame
Osama Salame
Storyteller og kommunikator

Som 11-årig besluttede jeg mig for, at blive verdensmester i Taekwondo. Jeg trænede hårdt hver dag. Men jeg havde en udfordring! Jeg havde ikke talent for sporten.

Det frustrerede mig. Og det frustrerede mig endnu mere at se de andre blive dobbelt så gode ved at bruge halvdelen af den tid og energi, jeg selv brugte. I den periode fandt jeg min trøst i historier!

Fx historien om Michael Jordan, der som teenager ikke var god nok til at spille på Gymnasieholdet. Eller J.K. Rowling, som ingen troede på i starten. Og her stillede jeg mig selv spørgsmålet: Kan historier andet end at trøste en desperat teenager, der vil være verdensmester i Taekwondo?


Efter 13 år med Storytelling, ca. 500 foredrag og tonsvis af bøger og kurser på området… er svaret JA!


Mit navn er Osama Salame, jeg er foredragsholder og storyteller i MovingStories.dk. Og med mig får du Storytelling, der rykker! 


Derfor hedder min virksomhed MovingStories.dk.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Lær at fremlægge - fra nervøs til selvsikker tale

295,00 kr.