Det lærer du

Lær at tage kontrollen over din opmærksomhed og energi

Lær at give slip på andre, så de ikke suger din power

Lær at finde ro i svære situationer

Lær at bruge visualisering som aktivt værktøj

Forudsætninger

  • Det kræver ingen forudsætninger andet end lysten til at tage ansvar for din egen indre tilstand

Indhold

1 lektion 15m 26s

15m 26s

Beskrivelse

Nogle af os kan have svært ved at holde vores energi hos os selv og er hele tiden ovre i andre:

"Hvad tænker han om mig?", "Hvorfor sagde hun sådan?" osv. osv. Det er super-drænende.


Hvis du så ovenikøbet har en specifik situation, hvor en person fylder særligt meget (det kan være i breakups, samarbejdsproblemer på arbejdet eller andet), så kan det være rigtig svært at give slip på den anden person og blive i dig selv.


Her er det godt at begynde at træne det modsatte! Nemlig at DU tager kontrollen over det vigtigste, du har: Din opmærksomhed og din energi.


Denne gratis guidede meditation hjælper dig med at træne evnen til at blive hos dig selv. Lige meget hvad den anden person har gjort eller ikke gjort.


For at opnå resultater skal du gerne lytte til denne lydfil flere gange dagligt, indtil følelserne og tankerne begynder at ændre sig. At lytte til den et par gange er ikke nok. Meditationen er forholdsvis kort, så du har ingen undskyldninger for ikke at få det gjort;)


Skal vi komme i gang?

Din instruktør

billede af Catrine Vienna Rasmussen
Catrine Vienna Rasmussen
Cert. mentaltræner og meditationstræner

Jeg er cand.mag., certificeret coach, performance coach, executive coach, mentaltræner, meditationstræner og kropsbehandler. Nogle kender mig som Ladybossen, Ladyboss Cat.


Jeg er særligt specialiseret i at få folk godt og stærkere igennem kriser som stress, skilsmisse, fyring, sygdom osv. Kriser er et godt tidspunkt til at lære om sig selv og sine inderste værdier og til at få livs-kompetencer, der vil komme én til gavn resten af livet.


Mange mennesker prøver at flygte fra kriser, men hvis man i stedet bruger det til at lære at håndtere svære følelser, tankemylder, fysisk og mentalt stress osv., så vil man komme styrket videre. For alle kan håndtere livet, når solen skinner, og der er masser af penge på kontoen. Men hvad når det regner, der er hul i taget, kæresten er skredet, og man har det af h... til? Yes, dér kommer livskompetencerne os til hjælp!


Jeg har selv en fortid som kronisk syg efter en ulykke, hvor jeg levede med stærke kroniske smerter i over 10 år. Og i lange perioder kunne jeg hverken gå, stå eller sidde.


I 2016 mistede jeg hele mit livsfundament på under en uge, da min ex-mand forlod mig, jeg blev fyret fra mit arbejde, jeg havde ikke noget sted at bo, og jeg kunne hverken få dagpenge eller kontanthjælp.

Derfra brugte jeg alt, hvad jeg havde lært igennem mange svære år og alle de uddannelser og kurser, jeg havde taget til at rejse mig stærkere og mere MIG end nogensinde før.


Det er først og fremmest dét, jeg underviser mennesker i i dag. Igennem meditation, mentaltræning, coaching, kropsbehandling og foredrag. Og igennem min daglige sms-service www.Mindset365.dk

Anmeldelser

4.3

1 Anmeldelse
100%
0%
0%
0%
0%
Rene N
10 måneder siden

Lær at holde energien hos dig selv og ikke give al din power til andre

Populær

Gratis