Det lærer du

Du lærer at forstå de 12 astrologiske tegn og deres betydning i din personlige udvikling.

Du lærer at identificere og bryde gamle mønstre i dit liv ved hjælp af astrologiens værktøjer.

Du lærer at anvende astrologiske principper i forhold til job, karriere, økonomi og sundhed.

Du lærer at se dig selv med nye øjne, opnå dybere selvforståelse og skabe positive forandringer i dit liv.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige for at deltage.

Indhold

130 lektioner 7t 14m 3s

12m 25s
4m 3s
2m 15s
16m 35s
5m 42s
10m 12s
7m 56s
7m 49s
13m 3s
3m 56s
9m 4s
1t 54m 51s
1t 46m 45s
11m 26s
19m 54s
1t 28m 7s

Beskrivelse

DIT INDRE UNIVERS er et online kursus i der tager udgangspunkt i astrologien, men kan så meget mere.


Det er en oplevelsesrejse gennem de astrologiske 12 tegn, eller 12 sider af dig, nogle som du kender godt, og nogle du måske mest kender i andre. Alle de 12 tegn, og dermed hele zodiac'en er repræsentanter for temaer og arketyper i vores indre og ydre verden.


DIT INDRE UNIVERS er din støtte til, at se dig selv med nye øjne, og giver dig muligheden for at anvende de forskellige energier til at arbejde med nye dele af dig selv. Både i det indre og det ydre. For når du opdager dine egne blindspots, bryder du dine mønstre


For jeg er både jurist og astrolog, praktiker og filosofisk og ved, hvor vigtigt det er, at den fysiske verden blandes med den ikke-fysiske for at få dine ønsker og mål til at gå i opfyldelse og i processen skabe en ny version af dig.


Kurset forløber over 12 måneder, så der er god tid til at fordybe sig.


Din investering er kr. 4.500 med minimum 8 lektioner i hver, plus lydfiler, øvelser, og meget andet.


1 MODUL PR. MÅNED, i alt 12 moduler, der følger de 12 tegns tur gennem dyrekredsen. Modulet består oftest af minimum 8 forskellige dele. Som f.eks.:


Lydfiler og videoer, tekst og information om tegnene og de emner de repræsenterer, herunder bonus materiale undervejs i facebookgruppen.


Pdf filer med øvelser, inspiration, og konkret viden i forhold til de enkelte astrologiske tegn.


EKSTRA moduler omkring den mere praktiske anvendelse af tegnene i forhold til job, karriere, penge, bolig, kost, krop osv.


Kurset indeholder en privat facebook gruppe, som jeg støtter og deltager i, hvor der vil være yderligere opslag, mulighed for spørgsmål og som er din unikke mulighed for at have løbende dialog med de andre kursister og mig.


Endelig får du livstidsadgang til kurset, når du har købt det.

Det vil sige, du kan tage det igen og igen, vende tilbage til særlige dele, når det kalder, og dykke ned i det, præcis når det passer dig.

Personlig udvikling kan ikke forceres, det skal følge flowet. DIT FLOW.


Kurset er for dig der har lyst til at lære dig selv endnu bedre at kende, og få en hel unik adgang via astrologien. Du vil finde ud af, hvordan alle 12 tegn viser sig i dit liv og hvordan du trækker de egenskaber ind, du ønsker dig i dit liv.


Kurset er for dig, der gerne vil vide mere om astrologien, spiritualiteten og bruge det i din personlige udvikling. Du er enten helt nybegynder eller ved lidt i forevejen. Men kurset er ikke en uddannelse i astrologi. Den kan du finde andre steder.


DIT INDRE UNIVERS et er et kursus i, hvordan du konkret kan anvende de arketypiske temaer fra de 12 tegn i din praktiske hverdag. I alle områder af dit liv. Det er en samling af viden fra mange forskellige områder, som jeg har struktureret og serveret i et let tilgængeligt og inspirerende format.


KURSET ER FOR DIG DER:


  • Tager personlig udvikling og forståelse af dit indre lige så seriøst som dit job, dit helbred, din familie - eller har besluttet at gøre det.


  • Måske har fulgt andre personlige udviklings kurser men har oplevet der mangler noget. Du støder ikke bare på de samme udfordringer igen og igen, men du kan heller ikke finde end ny måde at håndtere dem på og føler dig måske blokeret eller lidt magtesløs.


  • Du har en grundlæggende viden om spiritualitet og astrologi. Men du savner at få koblet den del af din viden til et mere praktisk, konkret liv som menneske. Så du kan tage det med ind i din hverdag uden at "flyve helt væk".


  • Du er nysgerrig på nye perspektiver, nye værktøjer og nye metoder og er klar over, at selv må sortere i hvad der virker og for dig og, hvad der ikke gør.


  • Du er klar til at skabe forandringer i dit liv, enten i forhold til dine relationer, dine følelser eller dit ydre liv (job/karriere osv), og i din måde at se dig selv og verden på, og du er ikke mindst klar til at investere lidt tid og fokus, hver måned. Du ved at resultaterne afhænger helt af dig, du har blot behov for støtte og inspiration til et nyt mindset.


Du kan tage kurset når det passer dig, i dit helt eget tempo. Og hvis du kommer lidt bagud gør det ingenting.

Der er ingen tidsbegrænsning på kurset. Der er som sagt adgang for life. Og du betaler kr. 4.500 for alt dette. Ingen ekstra betaling, når jeg opgraderer materialet.

Din instruktør

billede af Pernille Ørskov
Pernille Ørskov
cand.jur./jurist, astrolog, selvstændig

Måske du kender det. At have forestillet dig, hvordan dit liv ville se ud som voksen. En masse drømme og en masse planer. Men det går sjældent, som vi planlægger. Vi kigger rundt og synes, at andre har meget mere styr på deres planer end os. Vi sammenligner og glemmer at gå vores egen vej. Eller erkender, at det vi vi drømte om, faktisk ikke giver os den følelse, vi drømte om. Bliver desillusioneret og tror, at den følelse ikke er for os. Når det vi egentlig skal er at slippe planerne og kontrollen og blive ved med at gå efter den følelse, vi drømte om.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville have en blog om astrologi og spiritualitet og lægge horoskoper for folk, nu jeg oprindelig er uddannet jurist og har været erhvervsadvokat i 15 år. Men sådan er livet så finurligt og fantastisk. Ikke kun for mig men også for dig.

Livet er en vild rejse, fuld af udfordringer, der kræver styrke og mange tårer, men også med mulighed for udvikling og læring og potentialet til at gøre os gladere, roligere og lykkeligere end nogensinde før. Det er hvert fald det astrologien har gjort for mig. Jeg er mig. Præcis lige så usikker, sårbar og fortumlet over livet, som alle jer andre og ligeså stærk som de sejeste jeg kender. Jeg er både indadvendt og udadvendt. Fuld af energi og hende der gemmer sig herhjemme fra verden. Hende der så gerne vil gå med flowet, men stadig er lidt for utålmodig og optaget af at kontrollere tingene. Og så er jeg nysgerrig - mega nysgerrig.


Derfor:

Har jeg min egen virksomhed så jeg har tid til at trække vejret, leve, føle og tænke,

Er jeg mor til en dejlig dreng, der synes hans mor er lidt (meget) tosset en gang imellem,

Elsker jeg yoga og det det gør ved min krop og mit sind,

Er jeg tidligere balletdanser, og nu hende der giver den gas på et dansegulv, når jeg kan, fordi jeg er vild med det musik kan gøre ved vores krop og humør,

Er jeg cand.jur./jurist, tidligere erhvervs advokat med møderet for Landsretten med en Mini MBA i bagagen og rådgiver virksomheder med skønne iværksættere, freelancere og selvstændige, fordi de brænder for noget,

Er jeg astrolog, fordi den indsigt og mulighed for personlig udvikling der ligger i stjernerne, overrasker mig hver dag.


Jeg forsøger at holde begge ben på jorden, have ben i næsen men også at fodre min indre enhjørning.

Jeg har masser af ord og mine blog indlæg kan være lange, men jeg kan også skære ind til benet og vil helst gøre spiritualitet, rådgivning og formidling så konkret som muligt.

Min stil er intuitiv og løsningsorienteret, da jeg tror på, vi selv har ansvaret for, hvordan vi reagerer på livets skiftende omstændigheder, at vi alle kan udvikle og ændre os, og at vi alle har muligheden for at skabe det liv, vi ønsker.


Og så drysser jeg gerne både min viden om feng shui, chakraer, krystaller, kroppen og andet godt ned over det hele.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Pernille Ørskov

Dit indre univers - 12 trin til en ny version af dig

4.500,00 kr.