1. Hjem
  2. Virksomhed og ledelse
  3. Coaching
  4. E-bog: LIVETS TRÆ - Narrativ terapi
billede af online kurset: E-bog: LIVETS TRÆ - Narrativ terapi

E-bog: LIVETS TRÆ - Narrativ terapi

Metodehæfte til coaches, psykoterapeuter og mentorer

398,00 kr.

Det lærer du

Du vil lære at anvende træet som terapeutisk metafor for livets smukke sammenhænge og de historier, der former os.

Du får værktøjer til at guide dine klienter i at undersøge deres rødder, udforske kernen i dennes identitet, række ud efter drømmene og forhåbningerne og fejre de vigtige mennesker i klientens liv.

Du vil kunne hjælpe klienten med få en dybere forståelse for sin egen historie, låse op for skjulte styrker, omformulere udfordringer og fremme modstandskraft.

Du vil kunne guide klienten i at omskrive eventuelle begrænsende fortællinger og støtte dem på deres rejse med healing og personlig vækst.

Det får du:
  • 1 fil til download

  • Ubegrænset adgang

  • Tilgængelig via mobil, tablet og computer

Indhold

1 lektion

LIVETS TRÆ - Arbejdshæfte

Beskrivelse

Oplev kraften i Narrativ terapi med min nye e-bog: "LIVETS TRÆ - Narrativ terapi".


Her arbejdes med træet som metafor og med 6 perspektiver på klienten, hvor vi udforsker livets smukke sammenhæng og de historier, der former os. Ligesom et træ der vokser og trives, har vi også rødder, en stamme, grene og blade, der udgør vores unikke rejse.


E-bogen er et arbejdshæfte på 25 sider fuld af inspirerende spørgsmål og omhyggeligt udviklede arbejdsskemaer, du kan bruge i et samtaleforløb med dine klienter.


Hvis du er en coach, psykoterapeut eller mentor, der ønsker at berige din praksis og styrke dine klienters rejse mod forandring, er denne e-bog skræddersyet til dig. For en pris på mindre end ½ coachingsession, får du en guide til en hel række af sessioner med dine klienter.


Narrativ terapi er en anerkendt tilgang, der hjælper folk med at forstå og omforme deres livshistorier. Med arbejdshæftet går vi et skridt videre ved at introducere dig for metoden "Livets Træ" - en dybdegående tilgang, du kan bruge til at guide dine klienter i at forstå, udforske og restrukturere deres historier på en meningsfuld måde.


Værktøjerne hjælper dig med at skabe en tryg og reflekterende atmosfære for dine klienter, hvor de kan udforske deres personlige narrativer, udfordre begrænsende overbevisninger og opbygge nye perspektiver.


Jeg har skabt dette arbejdshæfte med en dyb forståelse af de udfordringer, du som coach, psykoterapeut eller mentor kan møde i dit arbejde. Mit mål er at give dig praktiske redskaber og ressourcer, der støtter din faglige udvikling og gør det muligt for dig at skabe varige forandringer hos dine klienter.


Ved at investere i e-bogen får du adgang til:

  • Et væld af spørgsmål, der er designet til at udfordre og udforske dine klienters fortællinger, hvilket åbner døren til nye perspektiver og muligheder.
  • Arbejdsskemaer, der hjælper dig med at visualisere og strukturere dine klienters historier på en meningsfuld måde, og som fungerer som værdifulde redskaber under hele processen.


Grib chancen for at transformere dine klienters liv ved at udforske deres historier på en dyb og meningsfuld måde. Køb "LIVETS TRÆ - Narrativ terapi" i dag og åbn døren til en verden af personlig vækst og forandring.


Bemærk: Denne e-bog er kun tilgængelig i elektronisk format og kan downloades øjeblikkeligt, så du kan begynde at hjælpe dine klienter med det samme.

Forudsætninger

  • E-bogen er designet til coaches og psykoterapeuter, der har erfaring med samtaleforløb. Den kræver ikke forhåndskendskab til narrativ terapi.
  • Personer som elsker at arbejde med deres personlige udvikling vil også kunne bruge bogen, da den er praktisk og værktøjsorienteret.

Din instruktør

Instructor

Anette Starke

Civiløkonom, Coach, AI konsulent, Psykoterapeut, Positiv psykologi vejleder, Etisk rådgiver, Filosofisk livsvejleder

8 kurser

Jeg har et holistisk menneskesyn og sætter en ære i at repræsentere stor faglighed, både praktisk og teoretisk. Min mission er, på et professionelt og etisk grundlag, at hjælpe mennesker og organisationer med at realisere potentialer og skabe positive forandringer. Midlet er fokus, indsigt og effektive metoder.

Jeg har en baggrund inden for både det teknologiske og humanistiske område, både som leder og specialist. Jeg er uddannet civiløkonom med efter-/videreuddannelse inden for ledelse, psykologi, digitalisering, coaching, filosofi og bæredygtighed.

Anmeldelser

2.75

1 anmeldelser

0%
0%
0%
100%
0%

Marie B

8 måneder siden
"Alt for dyr i forhold til indhold. Der kunne med fordel være eksempler og støttespørgsmål mm. Bogen er som sådan fin nok. Den er overskuelig og godt sat op. Dog indeholder bogen ikke noget, som de gratis artikler jeg kan finde på nettet om livets træ ikke har oplyst mig om allerede

Venligst Marie B
"

Flere kurser fra Anette Starke

3 Trin til at skabe et mere værdibaseret liv

Anette Starke

3 Trin til at skabe et mere værdibaseret liv

498,00 kr.
Boost din produktivitet - og få mere fra hånden med mindre stress

Anette Starke

Boost din produktivitet - og få mere fra hånden med mindre s..

69,00 kr.
MENOPAUSE - styrke og egenomsorg til kvinder

Anette Starke

MENOPAUSE - styrke og egenomsorg til kvinder

149,00 kr.
ChatGPT in Action - Realizing the Impact of AI in Various Business Domains

Anette Starke

ChatGPT in Action - Realizing the Impact of AI in Various Bu..

98,00 kr.
E-bog: Værdier i en digital verden. Strategier til at bevare vores ægthed.

Anette Starke

E-bog: Værdier i en digital verden. Strategier til at bevare..

129,00 kr.
Ethical Decision-Making (E-book)

Anette Starke

Ethical Decision-Making (E-book)

198,00 kr.
Hemmeligheden bag succesfuld stressreduktion

Anette Starke

Hemmeligheden bag succesfuld stressreduktion

198,00 kr.

Flere kurser indenfor Coaching

ChatGPT in Action - Realizing the Impact of AI in Various Business Domains

Anette Starke

ChatGPT in Action - Realizing the Impact of AI in Various Bu..

98,00 kr.
Gå til Coaching
Gå til Coaching

398,00 kr.