Det lærer du

Forståelse af Måne i horoskopet: Lær at afdække de skjulte aspekter af dig selv ved at analysere din måneplacering og dens betydning.

Selvomsorg og relationer: Opdag metoder til at praktisere selvomsorg og forbedre dine relationer ved at anvende de indsigter, du får fra horoskopet.

Bryd uhensigtsmæssige mønstre: Lær at identificere og ændre negative adfærdsmønstre ved at bruge din astrologiske viden til personlig vækst.

Fremme glæde og kærlighed: Få redskaber til at skabe større glæde i dit liv og styrke dine evner til at nære dig selv og andre med kærlighed.

Forudsætninger

  • Ingen forudsætninger er nødvendige.

Indhold

1 lektion

Beskrivelse

Ved du, hvilke hemmeligheder det tegn, hvor månen står i dit horoskop går og gemmer på om dig? Hvilken historie det kan fortælle og hvilke nøgler det kan leverer, så du forstår dig selv og dine følelsesmæssige reaktioner bedre? Hvordan en bedre forståelse kan hjælpe dig ud af mønstre der ikke fungerer og over mod større glæde, så du kan nære dig selv dybt?

Ved du, hvordan du bedst giver omsorg til dig selv, og ikke mindst de vigtigste mennesker omkring dig?


Jeg har skrevet denne her e-guide som hjælp til selvhjælp, da mit håb er, at jo bedre vi kan passe på os selv, jo mere vi lærer om, hvordan vi kan give os selv omsorg, jo bedre kan vi passe på hinanden og lade kærligheden vokse 💗

Din instruktør

billede af Pernille Ørskov
Pernille Ørskov
cand.jur./jurist, astrolog, selvstændig

Måske du kender det. At have forestillet dig, hvordan dit liv ville se ud som voksen. En masse drømme og en masse planer. Men det går sjældent, som vi planlægger. Vi kigger rundt og synes, at andre har meget mere styr på deres planer end os. Vi sammenligner og glemmer at gå vores egen vej. Eller erkender, at det vi vi drømte om, faktisk ikke giver os den følelse, vi drømte om. Bliver desillusioneret og tror, at den følelse ikke er for os. Når det vi egentlig skal er at slippe planerne og kontrollen og blive ved med at gå efter den følelse, vi drømte om.

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville have en blog om astrologi og spiritualitet og lægge horoskoper for folk, nu jeg oprindelig er uddannet jurist og har været erhvervsadvokat i 15 år. Men sådan er livet så finurligt og fantastisk. Ikke kun for mig men også for dig.


Livet er en vild rejse, fuld af udfordringer, der kræver styrke og mange tårer, men også med mulighed for udvikling og læring og potentialet til at gøre os gladere, roligere og lykkeligere end nogensinde før. Det er hvert fald det astrologien har gjort for mig. Jeg er mig. Præcis lige så usikker, sårbar og fortumlet over livet, som alle jer andre og ligeså stærk som de sejeste jeg kender. Jeg er både indadvendt og udadvendt. Fuld af energi og hende der gemmer sig herhjemme fra verden. Hende der så gerne vil gå med flowet, men stadig er lidt for utålmodig og optaget af at kontrollere tingene. Og så er jeg nysgerrig - mega nysgerrig.


Derfor:

Har jeg min egen virksomhed så jeg har tid til at trække vejret, leve, føle og tænke,

Er jeg mor til en dejlig dreng, der synes hans mor er lidt (meget) tosset en gang imellem,

Elsker jeg yoga og det det gør ved min krop og mit sind,

Er jeg tidligere balletdanser, og nu hende der giver den gas på et dansegulv, når jeg kan, fordi jeg er vild med det musik kan gøre ved vores krop og humør,

Er jeg cand.jur./jurist, tidligere erhvervs advokat med møderet for Landsretten med en Mini MBA i bagagen og rådgiver virksomheder med skønne iværksættere, freelancere og selvstændige, fordi de brænder for noget,

Er jeg astrolog, fordi den indsigt og mulighed for personlig udvikling der ligger i stjernerne, overrasker mig hver dag.


Jeg forsøger at holde begge ben på jorden, have ben i næsen men også at fodre min indre enhjørning.

Jeg har masser af ord og mine blog indlæg kan være lange, men jeg kan også skære ind til benet og vil helst gøre spiritualitet, rådgivning og formidling så konkret som muligt.

Min stil er intuitiv og løsningsorienteret, da jeg tror på, vi selv har ansvaret for, hvordan vi reagerer på livets skiftende omstændigheder, at vi alle kan udvikle og ændre os, og at vi alle har muligheden for at skabe det liv, vi ønsker.


Og så drysser jeg gerne både min viden om feng shui, chakraer, krystaller, kroppen og andet godt ned over det hele.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Andre kurser fra Pernille Ørskov

E-GUIDE TIL DIT MÅNETEGN

50,00 kr.