Det lærer du

Hvad der skal til for at komme over breakup og skilsmisse så hurtigt som muligt

Hvad jeg selv gjorde for at komme igennem den værste periode i mit liv

De 5 steps i Ladyboss-metoden®

Hvordan kriser kan forbedre dine kompetencer til at leve livet, både i gode tider og i svære tider

Forudsætninger

  • Det kræver ingen forudsætninger

Indhold

1 lektion 1t 25m 23s

1t 25m 23s

Beskrivelse

I dette fulde online-foredrag fortæller jeg hele min skilsmisse-historie. Så hvis du ligger vågen om natten og spørger dig selv, "hvordan kommer jeg over min skilsmisse?", "hvordan kommer jeg over mit knuste hjerte?", så er dette foredrag noget for dig.


Ikke nok med at jeg deler hele min historie, så deler jeg også alle de skridt, jeg tog for at komme over mit knuste hjerte efter skilsmissen.


At blive forladt og skilt var det noget af det sværeste, jeg nogensinde har skullet igennem.


Og følelsen af, at jeg aldrig ville blive glad igen, fyldte mine dage og også tit mine nætter. Det hele føltes som en suppe af dårlige følelser og dårlige hårdage i et mareridtsagtigt realityshow, hvor jeg ikke kunne blive stemt hjem, men jeg kunne heller ikke vinde. Jeg kunne bare blive og prøve at samle stumperne sammen, mens jeg prøvede at være mor og overleve.


Så jeg brugte de bedste værktøjer og teknikker, jeg havde lært igennem mit liv, som meditation, mentaltræning, motivationsteknikker, coaching-teknikker, åndedrætsteknikker, og afslapningsteknikker til langsomt at rejse mig igen og blive den version af mig selv, som JEG havde lyst til at være. En version, som jeg i dag er stolt af og glad for. En version, hvor det er rart at være inde i mig, og hvor jeg er min største og mest selvkærlige støtte.


Metoden hedder Ladyboss-metoden®


Dén vil jeg gerne dele med andre i livskrise.


Så dette foredrag er til dig, så DU kan få håb i din proces! Så du kan høre, at selvom det ser sort ud lige nu, så kan du rejse dig stærkere end nogensinde før.

Din instruktør

billede af Catrine Vienna Rasmussen
Catrine Vienna Rasmussen
Cert. mentaltræner og meditationstræner

Jeg er cand.mag., certificeret coach, performance coach, executive coach, mentaltræner, meditationstræner og kropsbehandler. Nogle kender mig som Ladybossen, Ladyboss Cat.


Jeg er særligt specialiseret i at få folk godt og stærkere igennem kriser som stress, skilsmisse, fyring, sygdom osv. Kriser er et godt tidspunkt til at lære om sig selv og sine inderste værdier og til at få livs-kompetencer, der vil komme én til gavn resten af livet.


Mange mennesker prøver at flygte fra kriser, men hvis man i stedet bruger det til at lære at håndtere svære følelser, tankemylder, fysisk og mentalt stress osv., så vil man komme styrket videre. For alle kan håndtere livet, når solen skinner, og der er masser af penge på kontoen. Men hvad når det regner, der er hul i taget, kæresten er skredet, og man har det af h... til? Yes, dér kommer livskompetencerne os til hjælp!


Jeg har selv en fortid som kronisk syg efter en ulykke, hvor jeg levede med stærke kroniske smerter i over 10 år. Og i lange perioder kunne jeg hverken gå, stå eller sidde.


I 2016 mistede jeg hele mit livsfundament på under en uge, da min ex-mand forlod mig, jeg blev fyret fra mit arbejde, jeg havde ikke noget sted at bo, og jeg kunne hverken få dagpenge eller kontanthjælp.

Derfra brugte jeg alt, hvad jeg havde lært igennem mange svære år og alle de uddannelser og kurser, jeg havde taget til at rejse mig stærkere og mere MIG end nogensinde før.


Det er først og fremmest dét, jeg underviser mennesker i i dag. Igennem meditation, mentaltræning, coaching, kropsbehandling og foredrag. Og igennem min daglige sms-service www.Mindset365.dk

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Efter skilsmissen - Fra livskrise til livskulør

Gratis