Det lærer du

Du vil få en forståelse for, hvad stress er.

Du vil få viden om, hvordan du undgår at blive langtidsstresset eller går ned med stress.

Du vil få en forståelse af hvad det, at være proaktiv vil betyde for dit liv.

Du lærer om drama-trekanten og de 3 roller i den.

Forudsætninger

  • For at få udbytte af dette kursus, er der ingen krav om, at du skal kende noget til stress

Indhold

7 lektioner 57m 9s

6m 16s
7m 17s
6m 13s
6m 22s
9m 39s
14m 34s
6m 48s

Beskrivelse

I den her video vil jeg udfordre din overbevisning om, hvad stress er. Jeg vil udfordre den generelle overbevisning om, at stress skyldes ydre påvirkninger som fx en diktatorisk chef, for mange arbejdsopgaver, en doven partner eller din svigermor.

Når videoen er færdigt, vil du have en ny forståelse for, hvad stress EGENTLIG er. Du vil også have fået universal-værktøjet til at undgå, at du nogen sinde igen vil komme i en tilstand, hvor du føler dig overbelastet eller syg af det, du i dag kalder stress.


God fornøjelse med den rejse ind i dig selv, som du lige om lidt begynder på!

Husk at bedømme din oplevelse af denne video!

Din instruktør

Vi arbejder med personlig udvikling på flere planer. For os er det centrale at hjælpe andre mennesker med at nå deres mål og få succes med det, de drømmer om. Vi har begge en masse erfaring med i bagagen, som er vores bagstøtte, når vi skal hjælpe andre mennesker med at skabe forandring i livet. Vi udfordrer folk til at anskue deres liv og hele deres verdensbillede fra andre og ofte mere nyttige perspektiver. Vi giver ikke folk løsningen på deres udfordringer, da vi jo ikke kan vide, hvilken løsning der er rigtig for andre mennesker. Vi hjælper derimod til klarsyn ved at nedbryde de "blinde vinkler", hvorved en masse nye muligheder kommer til syne. I bund og grund handler al personlig forandring om, at man som menneske bruger sine egne ressourcer på at få skabt det liv, man ønsker. Ingen andre kan tage dine "armbøjninger" for dig. Med andre ord, så er det DIT ansvar, at skabe den forandring du ønsker.

Anmeldelser

Dette kursus har ingen anmeldelser endnu.

Findes stress egentlig?

1.360,00 kr.